Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad Sarajevo, koliko znam, nema zvanicnu himnu. ovo je jedna u nizu pjesama o gradu koji ima na desetine. neke bolje (kao ova) i neke losije. Postujem ovu pjesmu jako, ali meni je licno najbolji pjesma o Sarajevu od Pusenja - Fildzan viska. Mozda i sto sam mladji od same pjesme od Keme. :)
ljudi sjedili, druzili se pravili melodije, izmisljali stihove za pjesme koje ce zivjeti jos 100g.dok ja i dalje radim na jebenoj praonici i nista se ne desava ..
Grad sa najljepšom himnom ❤️
Kad je bio u Beogradu pa je pjevao "Beograde ljubavi moja" pa se raja šprdala "Da ti roknu samo dve"
Pjesma je top, al nema vise tog Sarajeva iz te pjesme
gooUser1705128338, isto kao ni Zagreba i Beograda. Sta ocekujes da sve bude kao u 70-tim i 80-im?!
Legendarni Kemo i Pimpek, puno su dali ovom gradu a imam dojam da im to nismo znali vratiti, da li npr znate gdje je ulica Davorina Popovića u Sarajevu, proguglajte i ostat će te šokirani...
Kemica je legenda.
SARAJEVO ce BITI , sve DRUO ce PROCI...
Sve potrosace Astra i Borovo firme molim na bojkot jer radnicima ne uplacuju plate i doprinose a radnike maksimalno izrabljuju !
Zena kad zatrudni ako je na ugovoru odmah dobije otkaz,samo prebacaju ugovor iz astre u borovo i drze raju po 5-6 god na ugovoru.Bojjotovati obavezno