Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ih je postedio, frajer poslje 30 godina nije skontao da je antitalenat za pjevanje. Svaka cast gitara i sve to, ali pjevanje nije za njega.
@Snap2 idi spamaj kako je trojka izdajnicka, vidim to ti je uza specijalnost, mani se muzicke rubrike...
@gouser ma ne zna on ba ni gitaru svirat...veze on s muzikom nema, al eto bilo je par tih hitova sto jest jest. Frajer je nako otkacen ba skroz...
od '83 ravno 4 decenije
Kad ce nas henda pocastit hitom. Jel ziv lik.
Jest Zijo grohno
Hahahahahaha joj vjesti, zar on jos obitava?!
Osoba koja ovako uz muziku skace i mlatara rukama ne moze biti normalna osoba.
A jest normalna osoba da uz narodnjak razbija flase, grle se muskarci u kosuljicama i na kraju se potuku i polupaju sve, ma brao.
Prodana duša. Godinama živi u Beogradu.
Vazda bio simpatican lik, pisao dobre pjesme…trudi se i pjevati ali ne ide
Suad Jakirlić je pjevao na prva tri albuma,a Gogo Prusina na četvrtom i petom albumu. Oba su ostavila dubok trag na pop rock sceni osamdesetih,a Zijo je ipak trebao ostati autor i ne petljati se u pjevanje.Inače,Alen Islamović ga je nagovorio neke ratne godine prilikom jednog nastupa u Njemačkoj da seuhvati mikrofona,a bolje da nije.Jaka je inžinjer u Njemačkoj a Gogo je nažalost propao od alkohola i narkotika.Šteta za sve,pogotovo za ljubitelje benda.
Suad Jakirlić Jaka je ugledni profesor u Njemačkoj. Još dok je pjevao u Valentinu, radio je i kao asistent na Mašinakom fakultetu. I u jednom trenutku je morao prelomiti ili muzika ili nauka i izabrao je nauku i nije pogriješio. A bio je i odličan u stolnom tenisu i bio jedan od najboljih u ex Yu.
Kakav je to bend bio. Najbolji pjevac Valentino je svakako Suad Jakirlic Jaka. Kakvu glascinu je imao...Oka tvoja dva ili Pile moje je drugi momak pjevao. Zijo ne zna pjevat. On je za gitaru. Bio je i rahmetli Colakovic. E to je bila muzika sa Jakom. Ovo danas nije taj bend. Isti slucaj je i sa Riclom iz Crvene Jabuke.
Zike nasa raja iz Zaostroga, najbolji covjek.
Bilmi malo pomogla trebami pomoć 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hoćete nam pomoći malo, da se podijelimo prirodno, na muškarce i na žene... To Zijo, stari strejteru, nema rodno neutralnih rupa 😄
Jel ovaj Zijo sad kao pravi Beogradjan prica i pjeva na ekavici?
Čitam komentare i žao mi lika jer je dobričina ali panglu
Zijo Osmi mart
Dobarr🤣🤣🤣
Jedino Neleta hoce raja da gazaju čim pomoli nos u Sarajevo.😂😂😂
Treba Neletu poslati razglednicu iz Bosanske zemlje Sarajevo uz poruku Zbogom žoharu