Dvorana je 7. juna slobodna
492
Zetra nije rezervisana za Rihannin koncert
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al zato ce gostovati neka selendra da mogu Belkisa i Melisa obicu tigrastu haljinu i cipele....
Dzaba sto je na fejsbuku najavljeno, tamo se ne moze udarit pecat
Ako imate viška vremena i dobar dio dana provodite pred računalom surfajući i igrajući igrice, onda imam lijep prijedlog za vas. Na ovoj stranici možete zaraditi iz vaše fotelje. Doslovno! Trebate se registrirati - što je besplatno - i gledati reklame. Tvrtka Clixsense vam plaća 1 cent za svaku reklamu koju pogledate: http://www.clixsense.com/?4986151
Svaka budala moze napisati sta hoce,a sve gruge budale mogu popusiti preko noci lobovanu glupost,eeee jah...
U Sarajevu jedino mogu nastupiti zvijezde Hayat televizije na čelu sa deb.ilskim Elvinom Kadrićem (čast izuzecima poput Maida H). Žalosno ali istinito.
Rihannin koncert organizuje njen menidzment a to su profesionalci koji jako dobro znaju gdje treba ici a gdje ne... prokuzeni ste g.u.z.o cr.i.j.e.v.a.s i nema vise foliranja ,vama moze samo doci nekakva gripa ili virus , niko ne zeli imati posla sa primitivcima kao sto ste vi !
pa pavaroti je umro čekajući da dodje u sarajevo... ali et ova ima vakta. doci ce u svojim najboljim 60-tim, iako tada djeca nece slusati muziku i drogirati se, vec samo drogirati.
doci ce ona pred penziju ko i skuter buahahahaha nedaj se bosno
Evo i Beyonce u Zagreb dolazi, ali ne brinite kod nas ce da dodje Balasevic i da zavrti svima ringispil u glavi. Bice raznih ZMBT desavanja, Fikret ce da nam prica fino svojim SARAJEVSKIM NAGLASKOM, a onaj drugi ce da skici i da vristi i da bude 100000% hiperaktivan. Pjevat ce se do rane zore i na kraju ce neko da dobije auto AUTO SA FULL OPREMOM NOVA SKODA CITI GO AAAAAAAAAA poludimo nova skoda CITI GO I TO SA FULL OPREMOM....
HEeehe, od 2007. nije nastupala u Beogradu, a vi pricate o Sarajevu, hehehheh :D Skupa je brate, i u Srbiji sve teze organizujemo velike koncerte..ove godine samo..beyonce,linkin park, kravitz, bocelli, mark knofler, green day, sensation, roger waters, ramstein, conca buika. gregorian..i mnogi sitniji klaberi, umetnici svake nedelje nastupaju ovde...i cekamo jos poznatih imena :D A vi stvarno ste indijanci nikog ne znate da dovedete :D
Cula Rihanna da u Sarajevu se samo odrzavaju sadaka koncerti bez naplacivanja ulaznica pod motom Help Baazznia. Rekao joj Bono Vox iz licnog iskustva.
Beyonce u Beogradu15tog aprila
zato ce da dodje aca lukas i ceca meca i ostale kretenuse!!!
Hahahaha.. eee jadni mi kad nam je Zetra jedina dvorana u kojoj POSTOJI MOGUCNOST da se napravi koncert takvih razmjera. :P Ali bitno je da je Aca bio. ;)
Sta ce nam ta masonska tupaca,fujjj !!
DEFINITIVNO bi otisao. Ali hahah ona prvo gleda gdje se vise love moze pokupit kao i svi ostali.
nema rihanne, al zato ce uskocit po n-ti put dzenan loncarevic! eh moje sarajevo, selo moje ljepse od pariza!