Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živiš u meniiii Volim te,
..Poslusam , da, Zeljkine pjesme, svidjaju mi se neke.. Otici nIKADA necu na koncert nekoga pjevaca, iz srbije..NI kartu za kino gdje igra njihov film necu platit\'.. ne zato sto ga mrzim, nego ni-ka-da im pare necu dati, dosta im je od mene, i mojih....Kad namirimo, onda mozemo pricati.. Izuzev, narafski ..Balasevica...on ne spada u to...
Više je Željo napunio koševo nego ovaj pjevac heheheh FK Torpedo caoooo vidimo se u Europi sljedece sezone : )
Pipo karino, Koševo su napunili reprezentacija, Dino Merlin i Njukasl, a ne Željo.
I, šta ćemo sada, ovo umjetnik? Hahahaha, pa njegove pjesme nisu ni za slagerskog festivala. Vala je umjetnik, pjesmice su dobre kad ribas kupatilo, jer, mozes shvatiti da postoji vece go.no, od onog u wc solji. Iskreno, briga me sto je i ko je. Poenta je da ce ovo smeće od muzike napuniti, Kosevo, olimpijski stadion, uzas. Ali poznato je da je prava umjetnost uvijek lose prolazila i nisu djaba umjetnici bili bijeda, a ovi \"vele\" umjetnici puni ko brod. Tu nema dileme. Prosle godine ona lujka Lepa Brena i to nekoliko dana poslije godisnjice od rusenja Zetre, eh iste Zetre u kojoj je ona pjevala, sada nam ovaj TROprstnjak dolazi na kosevo, a sljedece godine dolazi Ceca.. Pa da...
Bilo je stoke, ima je i uvijek ce je biti. Dragi moji bosanci i hercegovci i ostale nacije u BiH, vec je vrijeme da vam se ponovi historija. Koji grad ce se zvati Nova Srebrenica to je samo pitanje. Ona ce biti kako je krenulo... Estagfirulllah
opet ekavci oept jugoslavenski filmovi svaki dan na FTV, Hayat, TVSA, a lafo \"taxu\" plaćamo FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ I.Z.D.A.J.A.
Evo gledam na stadion i vecje pun ... mozda jos 2 hiljade ljudi da bude shibica, uglavnom ima raje vise nego na koncertu harija :)
Nije zato, po toj logici onda u Beogradu nebi smio engleski da pricas ili francuski zbog NATO agresije! Zato sto je ijekavski dijalekt jedan od dijalekata srpskog jezika i beogradjaninu je potpuno svejedno kojim pricas... za njega si Srbin kako god okrenes i zaboli ga neka stvar ;)
Pa možda zato što mi koji pričamo ijekavicom nismo išli da držimo BG 4 godine pod opsadom...hajd malo razmisli i o tome. i usput, ako smo spali da nam je željko joksimović događaj godine, treba se zapitat\' đe smo i šta smo...
ZELJKO JOKSIMOVIC INTERVJU ZA JEDAN SRPSKI LIST (2003 GODINA ) : Turci su nad nama vladali 400 godina sad je vrijeme da mi vladamo nad njima! zeljko nisi dobrodosao u seheru
Hvala ti kralju na najboljoj pjesmi koja nas je predstavljala, i koje će nas predstavljati na Eurosongu! Na koncert ne idem zbog široke narodne mase! ;)
Zašto bi nekome u Beogradu smetao ijekavski naglasak, kad je i to srpski jezik. I naravno da je tamosnjim Srbima to nevazno!.... Ionako imas vise Sarajelija u Beogradu danas, nego u danasnjem Sarajevu, odnosno najnovijem Pazaru!
ja ne mogu da vjerujem kakve ste vi osobe JADNE,PRIMITIVNE,NEOBRAZOVANE al sve su to krivi roditelji koji su vas odgojili tako ...za mene je Zeljko jedan veliki gospodin i umjetnik ,a karta koja je 8km ako vam je preskupa onda ste cigani najveci ...na cigare i kafe date toliko svaki dan tako ...ko nece ne mora i nemojte beze pisati tako primitivne komentare nema potrebe kosevo ce biti puno i bez vas primitivaca ;) ... poz svima :)
@brcanka pored ovako osvjestenih gradjana bice u buducnosti jos kolektivnih ukopa.@studentica serem ti se u fakultet ako ti je Zeljko vrh muzickog ukusa.Ovaj grad je selendra.