Emotivan susret u emisiji HRT-a
0
Željko Bebek nakon 38 godina ponovno pjevao Selmi
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo i jako dirljivo,rijetko me ovako što pogodi....
@andrej ovo je bilo 31.12.2011. Sta fali sto su sad stavili? Ima ih sto nisu gledali. a zamisli video se u ovih 12 dana nije promjenio, isti je kakav je i bio
kuja stara
draga moja Zenicanka!
ova mi je pjesma najdraza, i volim sto sam njena imenjakinja a isto tako i prezimenjakinja.
Predivno...
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
POKRET OTPORA PROTIV MENTALITETA COPORA! 071 jos se borim, jos se ne dam!
UUh, jbt..najezih se sav:)
hvala hrvatskoj televiziji za otkrivanje ovog mit-a.
Predivna gospodja Selma
ako sam ja glup onda ti meni objasni sta je to Selma ustvari voljela. Mislim da to nije Vlado vec to sto je njena fantasticna imaginacija stvorila. Sto ga nije voljela prije pjesme? Ovo nije prava ljubav. U to sam apsolutno siguran. Volio sam i ja ovako kad mi je bilo 20 godina al sada volim puno dublje i sire. Realno da bi ste bili voljeni morate i sami voljeti i to istinski a ne povrsno ili zbog interesa ili paznje koja vam se pruza. Zivot nije fantazija. Kad sve ovo skontas onda ces se tek probuditi.
gl/ up si!
Romantika je izvrsna ali nije moguce da nije mogla nikog drugog voljeti. Ova zena je zivjela u svojoj glavi. Ne kontam kako je toliko dugo mogla da odrzi tu fantaziju. Voljeti se moze ali ako ste gledali dokumentarac onda bi vam bilo jasno da to nije ljubav vec opsesija. Voljeti znaci dopustiti nekome da bude sretan pa makar to bilo sa nekim drugim. Draga mi je i pjesma i prica al ga je Selma prekardasila.
Mogu samo da kažem da je gospođa Selma prelijepa žena i da je zaslužila da je opjevaju!