Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, Cola, vala si pao k.r.c.u za usi😱🤔kad moras moliti poznate i nepoznate ljude, da glasaju za predstavnicu Srbije😱😡Haj, matere ti, koji ti imas pametan razlog da to radis🤔😱vidi se da si ostario i pomatusio😂😂😂
NIT ću gledati, niti podržati, niti glasati, niti sutra pogledati ko je pobjednik. Stoko. Gdje vam je pamet nestala.
Nema veze ovo sa Čolom. Ovo njegov PR tim vodi.
Čola...Napušeš mi donji balon !
I on pobudalio pod stare dane
On misli ba da je to ona pjema o orlu i gnijezdu.
Ma može ona jedino mene podržati. Mršššššš
Ne pratimo ccionisstičke manifestacije
Bosanac bosanskog imena od bosanske riječi ''zdrav'' - Zdravko, na tečnom bosanskom jeziku kaže: glasajte za Srvlje, jer Servia je sirota i bezimena.
čola
Da je podrže, a da nisu ni čuli pjesmu, a kamoli da li im se svidjela.Eto tako, da je podrže jer je Zdravko rekao.Eto šta je Evrovizija.Pijaca.
Baka Zdravka se oglasila hahahahaha
100 puta ljepsa pjesma nego ona od Hrvatske. Ali 100 puta. Ne zbog nacionalizma pogotovo jer sam bosanac - neutralan, samo realno kazem
Vjerovatno Bosanac - Srbin, kad tako pises.