Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
exit nije po serijatskom zakonu i treba ga javno kamenovati po nasim obicajima.zene nisu u burkama i dimijama no se kao sejtanke gole setaju.
Izvini molim te, ali dok se u Tuzli svakog 25.maja obiljezava dan zalosti zbog vrlo dobro poznate situacije, u ostatku Bosne se teferici, pa i u toj istoj Srebrenici, i u tom istom Sarajevu, a naravno i u ostatku svijeta, jer nije svijet samo Bosna. Ipak, svijet ide dalje, zivot ide dalje, i Jevreji su krenuli dalje, pa su sad najjaca nacija na svijetu. Oni zale za milionima, ali opet ne kukaju kako ih cijeli svijet mrzi i da treba vrijeme da se zaustavi zbog njihovog oplakivanja preko 6 miliona ljudi.
Vi to vec radite, Obiljezavate samo gubitak Bosnjaka, a nije ni jedean vas politicar otisao odati pocast npr. ni u Bra.tu na c ni u Kri.zan.cev o s e lo! Tadic i Jospiovic jesu, ali vas ni jedan nije!
Hajd ne seri. Mi ne negiramo holokaust. Mi samo hoćemo da skrenemo svjetsku pažnju na nešto strašno što se skoro desilo i to zbog toga da se ne bi u budućnosti ponovilo i to u većim razmjerama. Ako je svijet gluh i slijep na patnje malog naroda, onda niste ni vi Srbi (ili Hrvati) sigurni. Zamislite da za nekih 20 godina, neko pobije npr. cijelo Valjevo (ili npr. Varaždin) i onda kad ukopavate svoje žrtve, neko se nađe da vam kaže: \"ma svijet ide dalje, trebate šutjeti i sl...\" Kako bi se ti onda osjećao?
http://www.youtube.com/watch?v=DgQYGaVKeqE
U Sarajevu se najavljuje visednevni festival ilahija i kasida kao pandan Exitu. BIH4EVER!
Koji ste vi de-bi-li, citav svijet treba da stane kada vi ukopavate zrtve i to traze isti oni koji negiraju hol-oka-ust, govore da je to mit, a onda zele da se njihove zrtve priznaju kao ge-no-ci-d, svijet ide dalje, a vi zivite u proslosti jos sto godina i govorite da vas cijeli svijet mrzi, sto mi je to nesto poznato.
uriniram se na exit...............nonshalantno
A reci mi ima li makar jedno mjesto na svijetu gdje se ovog ljeta ukopava 775 pobijenih ljudi za jedan dan? Ja lično slušam Faith no More i slične bendove, ali nikad ne bih otišao na njihov koncert ili nekakav sličan događaj koji se održava 11. jula. Ti bi se trebao sramiti za takav komentar... Samo mi možemo očuvati naše dostojanstvo.
Ima li zivija?
Da bas, cijeli svijet nam se ruga, pa i oni iz FIFA-e, bas su nasli 11.jula odrzati finale SP-a, pa bas i ovi Srbijanci prave festivale, pa i onu u Tadzikistanu svoj music fest neki, a vala i oni Japanci bas tad moraju promovisati nove verzije svojih auta...a vala i oni Brazilci, bas sada plesu i uzivaju na plazama...kad cete shvatiti da svijet zaboli za nas i nasa desavanja jos od 1995.g. Exit sljedece godine ne propustam, ko hoce da zivi narednih 100 god u proslosti neka zivi. Kao da je ikoga od ovih dusebriznika briga za Holokaust ili zlocin Crvenih Kmera, ili zlocin u Somaliji. Ajd ne rise nijedno...
-Hajde Jano,hajde duso, pesmu da pevamoooo, da pevamo Jano duso, kolo da igramooo-!
Nista nije slucajno!! Datum je pomno odabran u stilu: dok vi tamo sahranjujete one koje smo mi pobili mi cemo ovamo da sviramo i da se veselimo. To kod budala stvara privid da su srbi otisli dalje u svijetlu buducnost a mi ovamo smo ostali u proslosti...Nista, nista nije slucajno i da skratim:OVO JE RUGANJE NAMA I SREBRENICI!!
Koliko se sjećam, prošle godine jeste bio u tom periodu, ali za one prije ne znam... Vjerovatno se ravnaju po vikendu. Međutim, meni uopšte ne izgleda slučajno. Odkud baš taj vikend u julu mjesecu?
a jeli se svake godine održava od 8.-11. jula?