Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predivna pjesma, super spot, prelijepa djevojka u spotu, gospodski.
ne dipr
Čola i šta reći šteta što više ne živi u Sarajevu...pravi gospodin...vrh pjevač...a ne kao ovi folkeri - pijačari..bljak
Sto li ne zivi u sarajevu, da mi je znati..
ebo njega daj nam Hardwell-a :D
Hebo vas copy&paste "pjesm" "najlepših" ili ste nepismeni sto je još gore
Zarađuj putem interneta, gledajuci reklame. posjeti nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
Čolu slušaju samo pederi i nedojebane fufice.
Kažu mi tvoja sestra, mama i kćerka.
hahah ništa pametniji a ni gluplji od tvog odgovora. Nit sam koga vrijeđao, samo sam napisao isto što i ti, samo malo proširio definiciono područje.
ovo ko da je kemo monteno
Jedan, jedini, neponovljivi, da ne kazem nenadjebivi COLA ! Zvijezda, mozda jednina na Balkanu kojeg vole i mogu slusati nane, majke i kcerke .
Cudno da nije snimio clip u Sarajevu?? Svi dotrce i snimaju,jedu cevape i pite, i pricaju kako im je Sarajevo u srcu itd,dok ne odpjevaju i onda kao da Sarajevo Bog nije dao!! Pun mi ih je vise,pogotovo ovog dedeka,koji je dosadan!!!!!!
Sa stilom, kao sto smo i navikli od njega.
Pa Avaz javio prošle godine da je ovaj umro ?
DJESI COLA NEMATE KO KITE NA TV1000!!
Čola, gospodin čovjek. Međutim, nije mi jasno zašto u Zetri opet? Pa pretprošli koncert u Zetri je bio obično gužvanje, nije se mogao čovjek okrenuti, ali haj..
neces valjda ici :@
Isto da si mi momak, pa ono kao: nećeš valjda ići?! o.O
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pjesma više odgovara stilu Željka Samardžića, Čoline pjesme se još cijene kao i pikasove slike, zbog imena.... al' je spot za 9,5...
puši qrc čolaa..