Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on I Bozo Vreco...sevdalinka na steroidima
Zadnjih par godina Damir je bio na vrhuncu, bolje pjevao, aranžmani odlični. Ali, ljudi, šta je ovo: ovo je na korak od običnog novokomponovanog smeća, pjesma o Sarajevu, ritam kosovsko-sandzacki, njakanje tursko. Pa sve to upakuje u neki hiphoperski spot, sa bijesom i tobožnjom kritikom... Veliko razočaranje.
Je li ovo i Damir Imamović "izašo iz ormara"? Pa priča se odavno. Jes' vala, ko će znati ko je kakav straga :-)
onako go pa se beci nije mi nesto
damir - božo style
Kako se zove ovo naselje u Sarajevu ..ovo gdje su ove starinske kuce?
Za razliku od mnogih potkovan znanjem i talentom. Samo nastavi Damire, kao sto si i sam rekao nisi do sad cuo neku kvalitetnu kritiku..
ipak se držim ace, hebeš ovo
-