Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haaahahahahahaaa......hahaah..... :)
koncert Davida GuRBetta !
Nek vala neko i seljancice zabavlja
Samo da kažem da sam konj.
@SarajevoX hahahahhahaha
Pa dragi Adine Bajricu..o ukusima ne vrijedi raspravljati...ti bujrum na Liebinga niko ti ne brani...ali nemoj da vrijedjas! Nije lijepo!
sto me vrijedjate? hahahhahah
@hayvan dolazim u grad pred kafanom stoje sve dobre kolege moje lice im bez boje spokoj im u dusi a svaki cigaru pusi
ovo mora da se javljaju cviljavi nedoj3bani mentalci i rokeri i ostali propalitet ajde ba idite dje u kakvu birtiju rupu i slusajte te davno isfurane drekavce,niste vise nikom zanimljivi pusitite da se narod opusti i zabavlja, ovo i jeste takav dogadjaj za civilizovane ljude. Ko god ide na party sretno i lijepo se provedite
sta su prodali 50, a ostavili 950... daj bolan ne pricaj ako nisi bio tu.. svojim sam ocima vidio kako je otislo minimum 100 karata u operi dok ja nisam dosao na red... dodjes lijepo ujutro na kafu i sacekas da pocne prodaja ulaznica, a ne doci u pola 12 i kukati.. i na karti pise cijena od 35 KM.. tako da znas prepoznati kartu kod preprodavaca ;)
Ha Ha Ha Ocajni ste vi novinari koje ne znate razliku izmenju UMJETNOSTI i obicne elektronske muzike.
hahahahaha... fakat, hahaha... o zemljo Indijo... ccc
Ma napuišite nam se kur.ca. Redakcija Sarajeva-X
A vidi te ovo molim vas : \"David Guetta nastupa u Sarajevu 18.12.2010. Koji album ovog vrhunskog umjetnika smatrate najboljim do sada?\" ANKETA na portalu.... eeee Guetta \"UMJETNIK\"??? Savjet ovom koji postavlja ankete \" UBI SE, OLAKSAJ SEBI\":
@Idioti e jesi nam se nagovorio. jel ti boga ti ista lakse?