Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li Integral iz Laktasa binu napraviti? :) :) Naravno a ko bi drugi! sve cu raditi za vas posteni tata Dodik.
Blago \"njima\" oni imaju svog \"kralja\" da im damo i ove \"naše\" jeb*li ih oni
Svi koji zele da dodu na koncerat neka samo blagovremeno obavijeste odbor za docek ove grupe. Licno sam se postarao da obezbjedimo autobuse i za okolna sela. Svi imaju pravo da slusaju dobru muzikiu Mi moramo pokazati da smo civilizovani. Licno sa svojom zenom cu prisustvovati ovom spktaklu kao i vodeci ljudi moje stranke. Podvlacim da ne zelim nikakva sr*nja i ko bude pravio probleme licno ce mi odgovarati u mom ofisu. Ne treba pojasnjavati sta to znaci. Razlaz i na posao pic** vam mate*i^a.
I Leni je bio iz budzeta, pa je bilo samo 3000 ljudi, a ne idu karte ni za ove. Uostalom, najmanje ce oni svirati-prvo ofucani rokeri iz Balkan Ekspresa, pa Vlatko Stefanovski, pa ako ostane vremena za koju pjesmu, zasvirace i SM.
Svaka cast za ovu odluku :)!!! Mile kralj bio,kralj i ostao....
Morel ona \"Otisla si jednog dana\" za Milinu ekipu! Sta ne znas Simpl Majds, jebacutijamater, pevaj bre!
jel simple minds ili no minds e da vam hoce ko bombu gruhnut
Vjerovatno je Mile preslušao \"criminal wold\" od simple mindsa pa odlučio dati 50 tisućica da je ne pjevaju.
pametno Milorade, da se ne bi dogodio \"Lenny Kravitz\",plati koncert iz budžeta. P.S. jesu li bile penzije u \"naprednijem\" dijelu BiH