Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovi samo drkaju s mobitelima i bacaju selfije
Imaju li šta novo ponuditi? Šta će to drugi pjevači ponuditi osim pjevanja? Žonglirati s noževima, voziti unicikl? Ne kontam. Ovo samo zbog dramatičnosti. Kad je ona Iva prošla i oni će..
glasam za tarika i adnana
Joj na sta spadaju ljudi sta je ba ovo, izgleda da vise vole da vjezbaju slikanje i pravljenje grimasa pred ogledalom nego pjevanje.
Hoce slavu i para preko noci....e nema....\
jel mećete vi šta
SHIT
Sranje u Ruandi...
Ajmo se kladiti da ova ne zna tri pjesme od Ramonsa.. Eto u cenera!
Ma par momaka iz mase...
werthere jel i ti furaš onu krijestu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dobra ova prva s ljeva andjelina
u pravu je tonči jeste da njih 2 su dobar tandem, ali hajde nešto promijenite svaki nastup im je bio isti realno..
ništa kao ni njih dvojica
jeste novo ali sam rekao i poslije prve emisije mislim da bi onaj pjevač da je išao solo mogao zadati jači udarac nego ovako, ovaj mali beatboxer improvizira u letu amaterski tj. ništa posebno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)