Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo kometari mogu biti zlocasti! Ne cudi me ali me zalosti. Pjesma je nasa predstavnica, BiH i da je najgora! Sretno Vukasinu i sve najbolje.
Ova solucija je puno bolja pjesma izvedena na engleskom jeziku bar na nešto liči ima smisla poklapa se u ritmu i u svemu dok izvedena na bosanskom jeziku zvuci mnogo losije
Jeli bilo pjevaca na konkursu ?? I dalje po starom bitnija je konfesija od drzave. Smijesno, cak sto vise presmijesno.
Ovo je vec izdrzljivo. Ona pjesma srbije je kaStrofa, nisam je mogao ni odslusat ni do pola a odgledat ni jednu petinu. Ono sto pjeva onu srpsku pjesmu je vrlo zbunjujuce.
nek si nam ti iz usa-e rekla kakav treba akcenat da bude.... ne filozofiraj majke ti!!!1
joj mu akcenta majko moja....ovo je cisto divljastvo
pjesma je sRranje, muzika je sRranje a pjevac je duplo sRranje
Bravo eurofizija,dobro receno
Steta sto nije Amel ,pa makar samo sto je vas.Ma viste nacionalisti svoje vtrste
plasman između 9-12 mjesta kao i svake godine, tolika je snaga naše dijaspore bez obzira na pjesmu i izvođača, ja da odem isto bih prošao, srpska budalaština među prvih šest!
koji je vama ljudi?o.k.možda to nije ono što je većina vas očekivala ali je pitanje šta bi ste vi zapravo htjeli.svi znate sve i serete ama baš po svemu. pjesma je dobra.nije neka veselica ali je energična i ima lijepu poruku koja se odnosi kako na nas tako na cijelu Evropu.dečko nije neki virtuoz ali se trudi.vi ste bez inicijative,frustrirani,lijeni i zlobni.nemate razloga da se osjećate prevarenim jer sigurno niko od vas nije u ovo uložio ništa.
BAŠ ME ZANIMA KAKVA BI BILA BiH VERZIJA METAL PJESME AKO JE OVO ROCK???
pjesma = sranje pjevac = papak
najbolje bi biloda pjeva na jeziku svojih predaka - turskom
@cammi Sto se mene tice, ide odlicno, al pjesma se ne moze doslovno prevesti, jer da bi preveli odredenu pjesmu treba pronađi malo preciznije rijeci, a ne kao dijete od 11godina prevoditi.... Ovo nije profesionalno prevedeno, i u to sam siguran..vjeruj mi I zapravo, poslusaj pjesmu nema rime nikako, a to je jako potrebno u jednoj pjesmi ...nego on nasumice pjeva.....