Last minute nagradna igra
0

Vodimo vas na legendarni Sensation u Beograd

Sarajevo-x.com
Ove subote, 21. maja, u Beogradu se održava veliki muzičko-scenski događaj "Sensation", a Sarajevo-x.com, uz pomoć regionalnog MTV-a i Heinekena, dva sretna čitaoca spremna na odlazak na jednodnevnu zabavu odvest će u sjajan provod.

Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie vodeći su svjetski DJ-evi, koje će 21. maja povezati jedna stvar – nastup na prvom beogradskom "Sensationu".

I vi možete biti dio ovog legendarnog audio-vizuelnog spektakla te osvojiti dvije ulaznice i organizovani prevoz na relaciji Sarajevo – Beograd – Sarajevo. Javite nam se sa svojim podacima (ime, prezime i broj telefona) na e-mail [email protected], uz naznaku "Za Sensation" i sačekajte izvlačenje.

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u petak, 20. maja, u 16 sati, a oni će, zajedno sa još pedesetak fanova iz BiH, u subotu otputovati u Beograd. O detaljima puta bit će obaviješteni putem telefona.

Jedini uslov za prisustvo na "Sensationu", koji se održava u beogradskoj Areni, je da ste punoljetni i da se za sam party morate obući u bijelo, od glave do pete.

Prvi ovakav party održan je u Amsterdamu 2000. godine. Do danas ga je vidjelo više od milion ljudi širom svijeta. Inovativna scenska tehnika, osvjetljenje i laseri, videoprojekcije i live kamere, kao i pojava svakog gosta ponaosob odjevenog u bijelo, čine "Sensation" globalnim fenomenom.

Tokom 2007. godine događaj je postavljen u sedam evropskih zemalja, od Belgije i Njemačke do Poljske i Češke Republike, dok će 2011. godinu dočekati u 12 gradova svijeta, uključujući i Beograd.

Više informacija o prvom beogradskom "Sensationu" možete potražiti i na Facebooku.

Dobitnici vrijedne nagrade su Amela Tuzlak i Haris Mahmutović.