Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanski satriani.... respekt majstore
Vala ga presraste , cuj ovo" jedan od najcjnjenih gitarista u Europi". ???????/ Razumjem da dobar gitarista lokalno ali bratu europi stoje puno puno je.
slazem se s mujom...kakva evropa...a za taj bumbarov let..pa sta ti mislis da to dokazuje nesto? ta kompozicija je komplicirana naravno, ali imas i hrpu klinaca koji to cale na raznim instrumentima...Murisu svaka cast to je tacno al sto bi reko vlatko stefanovski i za sebe i za sve muzicare sa ovih prostora u usporedbi sa svjetskim muzicarima "Lenji smo brate...ne mozes sa njima...oni po citav dan vjezbaju...samo prave pauzu za rucak pa opet do kasno u noc vjezbaju...."
@epik Halo bola daj mi navedi gdje (osim u Bosni) je nesto objavljeno gdje on svira, Top listu, ugledne muzicke novine . Nemoj mi sad You tube gdje moze svaka budala da stavi sta hoce. Ako se vec tvrdi da je evropski poznat navedite brate na osnovu cega.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Murga je car
de jedan post mortem za Mileta i njegovu mu RS. trebace im za nihov hin dan.
to murga svaka cast , sad snimi jednu dobru solažu maksuz za raju na klixu :)
Majstor!
@SDA komentar ti je sranje, nick ti je sranje, a garant si i ti neki seronja!
Aferim