Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhaa,a jel i u beogradu ulaz dzabe ??? heheheh
samo bih rekla da nije ok sto harija nazivate osobom kojoj je samo novac na pameti, ocigledno niko od vas nije bio na besplatnom koncertu sevdalinki koji je on organizovao u zetri, to je bio dogadjaj za pamcenje i pravi poklon gradu. i to sto je otisao u beograd - hvala Bogu, nek se cuje bosanska pjesma svuda.
zna covjek sta je prava metropola i pravi grad... Kakvi Zagrebi, Sarajeva
zipa djale budi realan
Zenica, ne spominji Horde da bas ne dobijes po ckipi
Hari u pohodu na evrice... Pa gdje ih vise trpas Hari ???
Ma nije to ništa novo,hari je odličan pjevač,ali kao čovjek je nitkov.Taj bi za pare i radovanu pjevao,kao što je nekoć tuđmanu.Jedini pjevač sa prostora bivše srboslavije koji ima karakter je dragojević.
Ako se odreknete svih ckicapi u Sarajevu nece biti Hordi.
Pa neka i on njima uzme pare, pun k.... srbijanskih pjevaca pjeva po Bosni. Pjesma nema Granice i ja sam samo protiv toga da nam u BiH dolaze pjevaci tipa : Ceca,Corba i jos nekoliko nacionalistickih govana, kao i da se njihove pjesme pustaju na Radio Stanicama i Kaficima.
Poznato je da svi UMJETNICI KOJI DRŽE DO SEBE-NE IDU U BEOGRAD.Ako se ne varam hajrudin kompleksašević je astrološki jarac koji bi i rođenu majku prodao za pare.Uzo je pare čak i za koncert u srebrenici,ali da uzme sve pare ovog svijeta može poljubiti Dinu Merlina u stražnjicu,jer njemu nisu potrebne TEZGE U beogradu.
Koja je to egoisticna i licemijerna ckapi, stid me sto je rodjen u SA, eto vam ga u BG-u nek se ne vraca
tako je Hary uzmi levate lppatom
tako je Hary uzmi levate lppatom
veza izmedju mene i George Clooney-a je neraskidiva...Samo on to jos ne zna! hehehe...Jah ba,Hari...Sve za lovu...
Veza između Harija Varešanovića i novca je neraskidiva!