Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bra'o Frenkoza
Zato su se svi angazovali i ovo je jedan od nacina kako da guramo nase :) e kad bi bili ovolike patriote i u drugim stvarima zajedno bi mogli napravit ovu nasu drzavu ko II Svicarsku :) Od reprezentativaca, sadasnjih, bivsih, medijski licnosti, sve su novine prenijele i kako da ne uspije? :) Svaka cast Frenstaza!!!!!!!!!!
Znaš kako je Edo davno rekao ""Ma bit' će ovo Švicarska, bit' će zemlja snova, bit' će dobro sad će vlast nova". :)
Ehhh kad bi vako zajedno bili...pa srusili svu bagru, napravili zdrave temelje drzave...gdje nece bit vazno ko si nego kakav si...a to ko si pustili na izbor svakome...Pa i nas sunce malo ogrije uleti nam mjesto muhe i 20 cm u guzicu uleti koja milijarda...pa nam zaposlenost bude i 2%...Pa mjesto prepucavanja napravimo novim pokoljenima zdrave temelje..ih *** te kakva bi to drzava bila..imamo najlijepsu drzavu, najtalentovanije, humane, dobre ljude...tu je ona neđe u mislima i snovima...samo se nadam da ce jednog dana da se ispune ti snovi.
Bravo majstore, samo gazi!
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=290482
DEB IL TESKI mater svoju diro seljacina mali.Vrijedja svoju vjeru SABAN!!!GISTRO BANCO
vole jedan ,frenkie je kralj
Vo ti seku diro dje je najtoplija SABANE
Čestitam, Frenkoza !
Bravo Bosanceroooo!
A ko je ovaj Hamid? Nikad cuo za njega.
a sto nas je krenulo :) Cestitam Frenkie samo naprijed!
Udarac u muda level 100 xD http://tinyurl.com/udaracumuda
Udarac u muda level 100 xD http://tinyurl.com/udaracumuda
Bezveze je to sto je najbitnije u svemu da soslovno moras prositi za glasove, al jebi ga svi to rade tako da ako ti to ne radis nema te nidje. Sranje
bravo Frenkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bravo Frenkie ! jel ovo prvi put da neki reper sa balkana osvaja MTV nagradu ? ako jest ,svaka mu cast. RESPECT
bravo Frenkie , jel ovo prvi reper da osvaja MTV nagradu ? ako jest onda mu svaka cast , jedini je koji se time moze hvalit !! RESPECT
svaka cast frenku....
Yebo te jaaaaaaaaaaa, disciplinska koooomisijaaaaaa! :)