Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta će vam spot?! pošaljite snimku proslave dinovog rođendana
Ja bih radije snimku marisane
covjek napisao text " torbicom ih fuade" i oni to doslovno shvatili.. Poslusajte : https://www.youtube.com/watch?v=bCnQAkqjNDE vrijeme 03:17 hahhahahaa
premijera na Vlašiću bila LOOOOOOM
Dalal jadna sva u modricama
Zamisli kao dio koreografije na sceni bude to da uleti Don Almir i počne ih tući.
Ovo su sve furundzije hahahaaha,jos im Vreco fali i bilo bi sve u fullu
jeftina medijska kampanja za promociju spota, pjesma je nidje veze znamo da na evroviziji u top 3 mjesta pored rusije budu uvjek malo zivlje pjesme sa dobrim scenskim nastupom, ili neka ekstra balada sa jakim vokalom
...al ga smoriste. ono kvalitetno.
A dosta vise sa tim premijerama.pa ljudi niste pobjedili.ima li smo mi i boljih predstavnika pa im nismo ovoliko paznje poklanjali. OVE TETOSIMO A ONI SE IZUDARAJU GORE NEGDJE U PLANINI..
ta će oni.
POSTO ZIVIM U DIJASPORI I NE PLACAM TELEVUZIJSKUvPRETPLATU ( slICNA PROBLEMATIKA kAO I KOD NAS ) moLIM DA ODMAH JAviTE JE LI DALILA ODBACILA OVO SHISHMISH ODIJELO SA SEBE , NISAM ODAVNO VIDIO NISTA RUZNIJE.
Nakon incidenta na Vlasicu, A.A. preimenovao pjesmu u "Ljubav je l' "...
80% onih koji ce ovo pogledati iscekuju incident i kakav belaj veceras
Fuadom ga torbice!
Vala su mogli izabrati nekoga puno boljeg , realno gledajuci
i nožem i lancem i flašom u glavu.....To je bila ljubav na Vlašiću