Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vi ste za 1. mjesto
najbolji ste
regina je pobjednik a eurosongu 2009.
PESMA JE ZA 5-PETICUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MoRaMo BiTi 1-PrVi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
PUSAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EXTRA SI TI REGINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chaooo!!!!!!!!!! exstrs pesma!!!!!!!!!!!!!!!
Pjesmu mogu poslusati 500 puta i da mi ne bude dosadna...da li je Eurovizijska ...hmmmm teško je reći jer su do sad sve \"egzibicionisti\" (Lordi) pobjeđivali ili zemlje koje imaju hrpu komšija (Dima Bilan). Imamo sjajnu pjesmu, ali nažalost samo među prvih 10...moje mišljenje. BTW ...ima li ko da zna gdje se može skinuti?
PJESMA JE ZA BEZ RIJEČI... STVARNO NAJBOLJA KOJU SAM DO SADA ČULA! SPOT, MUZIKA, SPOT... BRAVO!
AAA ZNAČI GLAVNI KOMENTAR NA PJESMU: WTF LOL?!!??!?!? NIĐE VEZE!!!! Hoćemo televoting u izboru za BH. pjesmu, a ne da sposobni \"stručnjaci\" s BHT1 biraju pjesmu koja će nas predstavljati! FUJ DEJANE KUKRIĆU SRAMI SE!
Ja mislim da je Regina dobar predstavnik BiH na Eurosongu i da se nećemo obrukat,iako je postao pravi cirkus.Nervira me mnogo što zemlje poput Francuske i Velike Britanije ulaze odmah u finale bez obzira na plasman.To je najveća glupost do sad smišljena.
@hgh Spot se trebao snimiti u Sarajevu i bili su sve pripremili, ali zbog snijega i mecave nisu mogli snimati na otvorenom kako je bilo planirano. Zbog bolje opreme i vremenskih prilika, otisli su u Beograd snimiti spot, jer je isti trebao biti snimljen do 15.02. kada su pjesmu u audio formatu, te video spot za istu morali predati BHT 1 po ugovoru koji su potpisali.
fujjjj...ne pada mi na pamet da gledam njihovo sranje!
dobro ste mi rekli... nije samo regina da me iritira, nego i ono dvoje debelih voditelja...sto vode \"konacno petak\" i koji se prave da su pokupili svu pamet svijeta...pogotovo onaj napuhanko kukric
vrati nam se Adooolfeeeeee!!!!
Koji ce vrag u Beogradu snimat spot, kad je cijeli koncept eurovizije da predstavljas svoju zemlju?!