Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricala mi kako zivi sama muz joj radi za njemacku marku novca ima, al' joj ljubav treba a ljuljala me kao more barku. Mozda i nije htjela mozda i nije htjela da se da tijelo joj vrelo, pogibija prava a vani kisa pojacava ... Kad ostane zivot bez kaputa i u dusu zima se zavuce kada starost vidi kraj od puta sjecat' cu se k'o da bijese juce. Zanese me malo ... :) ahh ...
Živote, razbijem ti nos.
Adresa mi ovih dana odjeljenje zarazno, Zaraženo srce moje sad ne moze živjet bez tebe....
Jednom smo se upoznali u vozu, pa mi je i pismo napisao. Jos ga cuvam
Prodaše ljubav, prodaće i tebe Da se neko popne, da ne vidi više ništa ispod sebe... Izgleda da ni u njegovo vrijeme nije bilo puno drugačije nego danas?
Ehhh, Šobić, često sviran pred kraj derneka...na moru, u vojsci... Odo' ja u 80te jbt...
...imo čoek "svoj film" ko i mirza alijagić. pamtljiva ekipa. dođu tiho, još tiše odu a ostane u sjećanju dok je generacije.
Na momenat pomislih koji Mirza, a ono Mirza koji ima svoje jato ;) I jos k tome je apsolutno svoj i permanentno tvoj :)))
Svi mi kažu da sam pijan, otkad jednu malu sretoh ja :) Dođi pa da uživam malo
Kako neko ne požanje, kako se to već danas kaže, uspjeh (čitaj lovu) pored talenta? Ukusi, razni su. Ima i sreće i nesreće, očito. Svašta pitam. Samo zdravlja!