Banja Luka
0

Uspješno održan prvi "Jaeger Music Night"

Sarajevo-x.com
Jedan od finalista Jaegermeisterovog nagradnog konkursa, grupa "Motherfunky" iz Banja Luke, nastupila je na "Jaeger Music Nightu" u banjalučkom klubu "Kruna" pred oko 900 posjetitelja.

Svirkom su prisutne oduševili i članovi kultne grupe "Generacija 5", koji su bili specijalni gosti prvog "Jaeger Music Nighta".

Publika je na licu mjesta mogla glasati za grupu "Motherfunky", a svi oni koji te večeri to nisu učinili u narednim danima svoj glas mogu dati na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Podsjećanja radi, finalistima programa zagarantirana su po dva plaćena nastupa na koncertima koji će tokom 2009. godine biti održani na cijelom prostoru BiH. Krajem godine glasovima žirija i publike bit će izabrani i pobjednici Programa "Jaeger Music Night", koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Najbolji bend dobit će na poklon snimanje i izdavanje svog prvog albuma.

Pored grupe "Motherfunky" iz Banja Luke u Programu "Jaeger Music Night" učestvuju i "Berette" iz Širokog Brijega, "Rigorozni" iz Sarajeva, "Nula Plus" iz Tuzle, "Malter Ego" iz Mostara, "Fetus" iz Tuzle, te "Venus" iz Mostara.

Vezani članci