Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monice nemoj se nervirati toliko mozda i tebi Strujic dadne cune nekad...
Po količini ogorčenosti koja iskače iz komentara, reklo bi se da je ekipa iz USD napravila redaljku na tebi i na kraju ti se još pride napishali u usta.
Čim ih ljudi ovoliko pljuju, ovi momci sigurno dobro sviraju. Tako je to u Sarajevu.
Ko je sarajevskim besposličarima, neradnicima i ublehašima ikad valjao?!
Čuj Uncle Sam Retarded uuuu što me nasmija, pogodno ime za tu grupicu!!!
A ti reala jel stvarno misliš da taj muzički pravac (pokušaj pravca) nije isfurao vani, ko bi njih slušao, ili si član tog benda pa si se nafurao i tješiš se da bi bio zvjezda da si samo rođen negdje vani a ne u ovoj vukojebini? To i zvuči kao razmišljanje nekog wannabe amera! Samo sanjajte!
e moj cicko upravu si zna se Strujić prodati, žao mi je one Selme njegove, lik je samo iskorištava i pravi budalom, da samo zna koliko je puta prevario..
zasto ovaj bend uopste vise svira u bosni, kupite se, bjezite iz ove vukoj.ebine!!
Prelos bend, ne bi otisao na njihovu svirku da mi plate... Nije cudo sto ih raja odmilja zovu uncle sam retarded
Ko su ovi nevjernici što hoče da budu amerikanci, šta im je?
Najjače je kad se metar i po bogde nafura da pjeva u Metallici, pa počne da imitira :)
I kad ne bi bili sponzoruše prodane, te Gramofon, te Ol Town, zna Strujić gdje će, šta će i s kim će!
Joj jesu pozeri, Bože kad bi počeli svirati zato što vole muziku a ne da pokupe koju djevojčicu...
Uncle Sam je davno isfurano američko komercijalno teen smeće bez duše, za srednjoškolske Twilight fanove i pozere. Svaka čast Rasprodaji ali ne dolazim da se ne izofiram jer će me neko vidjeti na koncertu gdje svira Uncle Sam!