Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost rock je skoro pa mrtav ne samo u Sarajevu nego i u regiji. Ovim cica macama je lakse napuniti dvoranu nego nekom rock bendu i to sirom regije.
nista bez HARDWELL-A
Kultura je izumrla u ovom gradu. Veliki bendovi koji su nas posjetili od rata pa na ovamo mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Dodajemo Kelly Family na listu kako bi izgledala veća. Jadno i bijedno. Više bendova posjeti jedan veći evropski grad u samo sedam dana nego nas za dvije decenije. Svi nas zaobilaze u širokom luku. Satra nas turbo-folk.
pa evo sad za jazz fest dolazi par svjetskih imena.... i naravno IDEM.. ovakva sansa se ne propusta
odmor za dusu par koncerata na koje idem
zadnjih pet godina nije bilo apsolutno nista... a kako i ne bi, nikome se izvana ne isplati dolaziti ovamo, osim iz humanitarnih razloga... vani prodaje karte slucajnim prolaznicima za 50 eura, ovdje cak i okorjeli fanovi pojedinih grupa okrecu glavu na vise od 20 maraka za kartu... apsolutno u ovoj drzavi nikome nije do zabave i da bogda da ce ikad biti, kad je glavna zanimacija kladionica, kafana i onda poslije, kako kome, nekome rakija, nekome dzamija...
odprilike
Jbga, ljudi dosli jednom, zabavili ono raje sto se naslo tu i produzili dalje... Valja cekati neke nove generacije, bolja vremena, bolji standard. Iluzorno je pokusavati organizovati nekakve grandiozne dogadjaje kada nam ekonomija i drustvo pucaju po savovima.
bogda dobre muzike u Sarajevu...... jako malo........
we build this city o ROCK N ROLL :D