Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za razliku od selme i suncice, ja radim. ucila sam skolu i radim. imam svoje pare, ne cekam taja na nikog drugog da mi da. ne treba meniki nikakva mudra da prica kako ima gladnih. ima gladnih, znam. i sto sad? treba da ja gladujem? da budem \'\'skromna\'\' pa da ne idem na koncerte. a ne pomisli neko ko nidje nije prismrdio kako se ha hvalim dje sam bila.... e nabrajala sam samo budvu. ne inostranstvo. i opa, bilo ih je masu. i letjela sam avionom na koncerte, jer mi moze bit. puna sam para ko brod. i pun mi racun na banci. i sto treba da uradim? da sve dam bosanskoj gladnoj sirotinji? ma bjezi bre, boli me briga. neka sirotinja zavrne rukave. ima posla, nece narod da radi. i da imam pravo da kazem ovo, magistrirala sam, da magistrirala na tom uzorku, a ti crkni od muke selma\\suncice. i znas sto? oce mi se da sam faca. da sam neko. da trosim pare nemilice. da oden na odmor dje je meni i kad je meni milo. da ne moram da stedim. da uzmem sto mi na pamet padne. da budem direktorka u banci... da budem doktor nauka u 33 godini. moze mi bit. radila sam za to. a ti? jos cekas milostinju. psujes i kunes one koji mogu i imaju. svako ko ima neposten je. sjedis kuci, trasis posao i boga molis da ga ne nadjes. cekas taja da ti dvije marke da da popijes kafu. i ti sebi uzimas za pravo da pricas? ko radi imace. uvjek je tako bilo. pare ne padaju s neba. zaradjuju se. dok god ko ima mozga, zelje i sposobnosti. ti ocigledno to nemas. a ni para da odes vidjet madonu.
OSIM STO JE SRAMOTA I RUZNO, VALA AMN LAZES DEBELO I .... NE MOGU DALJE DA GOVORIM. ETO OD 2000 ULAZNICA, TI 4 UZELA I DOBILA, A U BUDVU DOLAZI SVA BIVSA JUGA, PA I SIRE. A SUNCICA TI JE DOBRO NAPISALA, SRAM TE BILO !!!!!!
AMN, SRAM TE BILO KAD OVAKO PISES. ZNAS LI TI KOLIKO IMA GLADNIH U BOSNI, BEZ KROVA NAD GLAVOM? I TO U PO RAMAZANA, TI VALJAS OVAKVE GLUPOSTI. AKO NESTO I RADIS, NE MORA SVAKO ZNATI. ALI ZNA BOG I ON TE VIDI ,ZAPAMTI
e nek si ti nama rekla na kojim si sve koncertima bila i koliko para imas, to je bitno :D
De ti meni reci oko moje koju ti firmu babo drzi da udjemo u biznis zajedno.
e pa što? nas 4 sestre uzele smo karte od 200 eura. niko me neće gazit, oznojen i pijani majmun neće skakat pored mene i polivat me pivom. na koncertu lenija kravica napravile smo grešku i kupile kartu blizu bine. i slabo sam vidjela, preniska sam, izgazili su me, polili pivom, prijatelj se skoro pobio sa dlakavim kretenom koji je kao lud skako po svima. a osim toga, nije vala ni skupo. za kartu za roling stonse sam bila dala 100 eura i to da stojim ispred bine. e vala onda mi nije nikako žao da za madonu dam 200 i da sjedim i imam obezbjeđen parking i prolaz kroz udvu koja će taj dan bit zatvorena za saobraćaj osim za one sa vip kartama. nije mi sekunde žao.
200 eur, ne kontam...za nakurcenu babu u tangama...ode sve u pizdu maternu