Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam, znaci raja vidimo se na prvomajskoj demonstraciji a potom zasluzeno na koncertu!
sad ce iduci clanak biti samo malo drugaciji grupa skroz ima koncer,a stuke ce djeliti scenu hahaha i tako svaki 7 dana
Nista nije dzabe, pa ni ovo. Neki ce sponzor biti u igri sigurno, ne brinem ja. Meni je vise u glavi pitanje, koja budala ce ici na ovo? Pa ovi sviraju u Domu mladih svakih 7 dana. Da ovo nije Dinina vadiona za onaj odron od pjesme za Evroviziju???
Familijarno okupljane brace Saran,a? Po milijarditi put u Sarajevu!!! Pa da su Pink Floyd previse je. Nemaju gdje svirati pa maltretiraju Sarajlije opet i opet! Dajte Sarani ba, svirajte jos negdje. Postajete gori i dosadniji od Lake!
nadam se da karta nece bit besplatna kao za svirku u city pub-u prvo nista, pa kad dodjes tamo 10 il 15 KM :S
Ne slusam ih, necu doci ali svaka im cast na besplatnom ulazu
smorise ovi
U koliko sati, de-bi-li?
Gdje se moze i za koliko nabaviti karta za sarajevski koncert :D