Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBES ZEMLJU KOJA BOSNE NEMA!!!
ANTIFANATIK,,,treba nam jeli 20 godina.Ja kad sam chuo za Diviziju,ti si pito oca"Tata ,dokle nam traje ova viza"???
antifanatik pusi ga pederu
ZIVJEO Drug TITO,partija i politicka akcija :)))))))).
Eto vidis da ima ljudi koji ne znaju ko su oni,sto to treba neko da se stidi ako ne zna ko su oni.Ja se ne stidim ja ne znam ko su oni,ali zato mogu naucit ko su oni.Zato moj ANTIFANATIK,i da mi treba 20 god. ,sigurno mi nece biti potrebno 20 god. za neke osnovne informacije.
bogovutimajku
pa jesu li peace ili su division. jebime ja nista ne kontam
pa posjetioci ovog site-a su stvarno ignorable imbecils *myself not included... ako ne znate ko su peace division, mozda da se malo informisete... ma svakako nema svrhe, trebali biste poceti od samog pocetka a za to vam treba citavih dvadeset godina.... jupiiii
KO SU BA OVI!!!,,,,ma jebe mi se ja sam svakako debilll
nebi se jebavo do dubrovnika da svira neznam koji kurac-daleko i treba kišu para ponjet
jebo vas dubrovnik
nisu neka senzacija ali vrijedi otici....