Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak, moram da napomenem. KRKANLUK ZESCI!
Vrlo je zanimljivo kako se komentari na svaki clanak, bez obzira na tematiku, uvijek svode na isto - primitivizam, seljakluk i neodgojenost. Zaista veeelike kritike na racun sa-x. Sto se tice koncerta, bilo je savrseno, svaka cast i ne obaziri se na zlobne komentare. Samo naprijed!
na stranu muzika/kultura/drustvo.... ima li gore grupe u BiH od primitivaca koji \"komentarisu\", tj. raspiruju sve najgore (psovke, lazi, mrznju, itd) na sarajevo-x? za admine, zar vas nije sram da vam najgori primitivci dominiraju portal???
Primitivno, primitivno, primitivno.
prije da je neki pederluk bio.
SMOR!!!!
\"sevdisalo\" ja sam zaboravio vise sta je pravilno, a sta nije, od kako pratim ovaj sa-x
najaca mi je ova sto kaslje konstantno.
\"izumitelj\" sevdaha
Na stranu jel peder ili nije, nema bash nekog slifa za ovo sto radi vec na osnovu geneologije jake dobija veliki medijski prostor. Goran Causevic je recimo prosao nezapazeno s istom fuzijom, samo bolje odradjenom...
predivno :)
oj damire kosti ti jeb.. sinoc si mi glave dosao......kud bas od glavu razbih flasu...umije mali nesto!!:)
SVAKA CAST!!!
bravo legendo bilo je odlicno
Svaka cast Damire. Samo tako.