Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine moj, Plavo plavo, Zasto su ti kose pobelele druze, Tek tek... i mnogo starih dobrih kafanskih hitova su prepjevane verzije hitova ovog majstora turske muzike.
u Istanbulu , ne u Istambulu
Eto vidite i ja sam nepismen hahahah...samo znate za turbo folk i to vam muzika,to je sve,samo nije muzika...
treća sreća
Stvorovi maloumni i nepismeni desilo se u ponedjeljak znate li citati...nije vazno odakle je,vazno je da dobro pjeva...A ti Ceco izgleda da nemas glavu,ako je imas izgleda da si upucana...sejtane ime ti govori sta si...veze vi nemate sta je muzika,da sto prije ozdravi ako Bog da...samo znate za turbo folk i to vam muzika,to je sve nije osim muzike...ibrahim tatlises kralj...mavi mavi mas mavi
de doktore,kako to ti govoris ako nije upucan?
a dobro cojk pjeva samo imao je problema s drogom stas kad slava ili metak udari u glavu
Kralj, .... da sto prije ozdravi. http://www.youtube.com/watch?v=ZtBWDPOmXmU
Da nije Eda iz Šeherzade ga upucala???? xD
upravu si ni ja ne kontam kad se to desilo il subotail nedelja il ponedeljak
hoće to ko ima glavu
Ja mislio neki pjevac a ono Turcin!
na njegovim koncertima bude urnebes..u prvim redovima kao da si dosao u hram shaolin, sve zene obucene kao nindze, mrdaju manitajam kao u transu dok on pjeva \"daj mi daj\"
Mrš pe--de_ru!!
pajseru zapajserim ti ga od pozadi
ponedeljak...subota...kad je to bilo svega vi!????!?
Upucani ste vi u glavu, mamlazi nepismeni!