Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a i jesu wAllah sektasi pravi rokeri ...........
brzo će tom imamu vehabije odsjeć glavu
ko su "Vehabije", zar postoje ???
Svasta u bozjoj baschi
junior_sa@ sta sad ti vrjedas nas muslimane. Ne znam koje si vjere, ali ako nisi znao ako je tebi retardirano to sto nas Poslanik s.a.v.s kaze da ne vredjamo druge , ma bilo koje vjere da su. Onda sa tobom stvarno nesto nije uredu.
Da je lik retardiran imao bi opravdanje na Sudnjem danu, medjutim to je peder (znaci pedercina, gey, peškir, Deen Backovic, homić...) koji je jos i otvoreni kafir koji otvoreno psuje i vrijedja Allaha i sve sto ima veze sa Islamom i steta sto se ljudi upustaju s njim u raspravu jer je on samo prezira vrijedan.
Eo sta sufizam napravi od covjeka...
nije to sufizam napravio od njega. On ako se predstavlja kao Sufija uredu, al ovo nije uredu sto radi, salje losu sliku o islamu a isto tako nadje se nova tema da se napadaju Sufije i Sufizam. Ja sam Sufije i ovo nije uredu..
Meni ne smeta sta god da si, to ce se samo tebi na kraju obiti o glavu...Da je sufizam ispravan put niko se toga vise od EbuBekra i Omera ne bi drzao...A to sto si ti dozvolio da ti neko napuni glavu glupostima, sam si kriv. Sufizam je tumor i zabluda i po svojoj stetnosti po Ummet nije nista gori od šiizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)