Pred koncert u gradu na Vrbasu
0

Tony Cetinski poručio da u Banju Luku dolazi širokog srca

Piše: V. T.
Sa konferencije za novinare u Banjoj Luci (Foto: SRNA)
Sa konferencije za novinare u Banjoj Luci (Foto: SRNA)
"Drago mi je što sam napokon u Banjoj Luci. Odlučili smo se da dođemo širokog srca i nadam se da će dosta ljudi doći da uživa u mojoj muzici", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare povodom svog koncerta u gradu na Vrbasu Tony Cetinski.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pop muzičara prvi solistički koncert održat će 9. decembra u banjalučkoj sportskoj dvorani Borik.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl već su puštene u prodaju u Muzičkom paviljonu banjalučkog parka Petar Kočić, Hard rock caféu, Turističkoj agenciji MG Travel i u dvorani Borik po cijeni od 15 KM, a na dan koncerta koštat će 20 KM.

“Obezbijedili smo mjesta i prilaz osobama s posebnim potrebama, kao i 30 besplatnih ulaznica za njih”, rekao je Siniša Tomić, vlasnik Agencije "Front Stage" koja je organizuje koncert.

Tony Cetinski smatra se jednim od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, a veliku popularnost uživa i u BiH, Makedoniji, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, pa se u Banjoj Luci s pravom očekuje pravi muzički spektakl.