Prva stepenica preskočena
0
"Thunder & Lightning" u finalu Eurosonga 2010.
Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BG 26.05.2010. u 00:22 Ti si turčin... Teško se brišu korijeni koji su se sadili 500 godina... ))))))) @BG ..... vidi se da ne poznaješ niti geografiju, niti istoriju, a bogami ni Srbiju ..... zaboravljaš da su Osmanlije - NE Turci - do Bosne morali preko Srbije ....a ako već porediš nekoga sa Turcima, zabasaj ponekad u Šumadiju - odmah je jasno ko Turcima više liči :)... Jer zaista .... teško se brišu korijeni koji su se sadili 500 godina... )))))))
www.radiogbg.se Sve oko Eurosonga 2010 mozete cuti i procitati tu. Izvjestaji direktno iz Osla i direktan prenos sa drugog polufinala i finala u subotu na nasem jeziku samo na radiju gbg iz Geteborga.
iskreno zasluzili smo to finale... ii zasto od svega morate praviti neke nacionalne prepirke ... bash mi nije jasan taj stav...ovdje je rijec o muzici .. Bosna i Hercegovina
Kosovo je na neki nacin vec clan EBU-a ali ne moze ucestvovati na Eurosongu jer nije drzava a da ne spominjem clanstvo u FIFA-i, FIBA-i ostalim asocijacijama jer i Srbija (s pravom dosta lobira). Vjerujem da bi i Sarajevo lobiralo kada bi i R. Srpska pokusala slicno. Pjesma Srbije jeste njesra. BH stvar mnogo je bolje izgledala sinoc nego u Sarajevu. Nimalo nije losa. Btw. Vukasin je jedini izvodjac iz BiH koji ima savrsen engleski izgovor. Osim srpske vesele pjesme glupog teksta (tipicno za sadasnje tekstove Marine Tucakovic) i ove bh pjesme ostale su bile nekako monotone.
svaka cast....al bgm meni se ucinilo da je Vukasinov sponzor Elektroprivreda BiH... valjda po onom \"gromu\" na jakni
čččuuuuuuuuuuuj Grčka im \"dobra\" aaaaaahahahahaha, prava seljoberska pjesma...najbolje su bile Belgija i Estonija!!!!
Bravo Vule ! Još jedan dokaz da smo samo zajedno jaki ! Naprijed Bošnjaci , Srbi, Hrvati i ostali ! Naprijed dragi Bosanci i Hercegovci! Naprijed naša zajednička Domovino !!!
Vukašin i više nego jednostavan momakI Odlično je otpjevao pesmu i drago mi je što je izborio finale!
EE VIDIS U TOME JE RAZLIKA IZMDJU VAS I NAS MI NE VRIJEDJAMO VASE NAJSVETIJE
SVAKA ČAST VUKASIN;!!!!!!!!
\"smrdez and trulez\"
Joj ljudi, sto se ne prestanete jednom vrijedjati, pa kao djeca ste u vrticu. Pjesma je bezze, ali Ok sto je prosla. U odnosu na Lakinu kreativnost, ovo je blago receno, jadno. Zivjela BiH! Sve vas volim, Luka
JEL TO DVIJE SRBIJE U FINALU !!!SHTACHESH !!!
Koji im je sto forsiraju Engleski??
@ BG 25.05.2010. u 23:11 Vidi ove lozane:) Licno znam Vukasina preko drugara, znam i njegove stavove prema muslimanima, i Bosni kao drzavi, ovo je uradio samo zbog karijere, pricali smo o pesmi, rekao je da je sranje, da ce pokusa da je popravi i peva na engleskom, da su mu pesmu prakticno nametnuli, i da mu se uopste ne svidja. Treba to da znate pre nego sto pisete hvalospeve Vukiju. )) --------- EVO \"LIČNI POZNAVALAC\" VUKAŠINOV!! ;-) ŠTA IMAAAAAAAAAAAA, \"POZNAVALAC VUKAŠINA\" ;-))) KOJI SI TI JADNIK SINKO, DA LI SI UOPŠTE SVIJESTAN TVOGA BIJEDNOG ČINJENIČNOG STANJA?? ;-) KAD BI VUKAŠIN POZNAVAO TAKVE FAŠISTE KAO ŠTO SI TI NE BI NI DO \"SVIJETA RENOMEA\" DOGUR\'O, A KAMO LI U FINALE EUROSONGA. VUKAŠINE, IDEMO AKO BOG DA DO POBJEDE U FINALU!!! BOSNIA & HERZEGOVINA!!! ;-)