Potvrđeno
44

"Tajni gaz" u Tuzli: Đorđe Balašević 30. juna nastupa na stadionu Tušanj

Klix.ba
Đorđe Balašević
Đorđe Balašević
Nakon decenijskog iščekivanja Đorđe Balašević će 30. juna 2017. održati veliki koncert pod nazivom "Tajni gaz" na stadionu Tušanj u Tuzli.

Tuzlanska i bh. publika ga već dugo godina očekuje, a ovog ljeta Panonski mornar odlučio je ispuniti im želju. Koncert će biti organizovan zahvaljujući saradnji dvije agencije iz Bosne i Hercegovine - PS produkcija i Beral music.

Balašević važi kao veliki muzičar i njegove koncerte prati velika tehnička podrška jer želi publici da pruži maksimalan ugođaj i prenese svoje stihove i emocije.

Najveći regionalni kantautor na čitavom području bivše Jugoslavije broji na stotine hiljada fanova. Publika svih uzrasta, godinama iščekuje Đoletov koncert u gradu soli.

Tuzlaci i brojni fanovi Đorđa Balaševića će konačno moći uživati uz čuvene hitove "Život je more", "Boža zvani Pub", "Provincijalka", "Lepa protina kći", "Samo da rata ne bude", "Putuj, Evropo", "Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja", "Devojka s čardaš nogama" te mnoge druge…

U svojoj karijeri Balašević nije samo kantautor već je napisao scenarij i tumačio glavnu ulogu u TV seriji Specijalna redakcija, a glumio je i u TV serijama Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar. Napisao je i nekoliko knjiga: Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde...), Dodir svile, Jedan od onih života i višestruko nagrađivan za svoja ostvarenja.

Kako su nam potvrdili iz agencije Beral music, prvi kontigent ulaznica kreće od 6. juna 2017. preko portala kupikartu.ba za sve gradove i inozemstvo, a za Tuzlu ulična prodaja u CD šopu Mido korzo Tuzla.

Cijene ulaznica su: teren 15 KM, tribina-sjedenje 20 KM.

Sve informacije možete dobiti putem Facebook stranice Berala.