Muzika
0

t.A.T.u. djevojke kontraverznije nego ikada

Sarajevo-x.com
Prošlo je pet godina otkako su seksipilne Ruskinje šokirale javnost svojim nastupima koji su ih odveli na prvo mjesto britanskih top lista.

Sada su obje djevojke zrelije i planiraju povratak na muzičku scenu. Ipak, ne mogu se više pretvarati da su lezbijke jer je mlađa članica benda Yulia Volkova u decembru rodila bebu.

To ih, piše Daily Mail, ne sprječava da budu kontraverznije nego u vrijeme dok su se Evropi predstavljale na Eurosongu. U novom video uratku izazovno poziraju u vešu i ispod tuša, a u jednoj sceni u spotu za pjesmu Beliy Plaschik, Lena Katina na krevetu leži potpuno gola.

Juče su djevojke bile u Cannesu gdje su promovisale svoj novi album "Waste Management" na kome se, pored spomenutog singla, nalazi i soundtrack za novi film Mische Barton "You And I", a čija premijera će se desiti na Festivalu.

Grupa t.A.T.u. osnovana je 1999. godine, a Lena i Yulia postigle su svjetsku slavu sa hitom "All The Things She Said". U zadnje vrijeme se o njima nije moglo puno čuti, posebno nakon osvojenog trećeg mjesta na Evroviziji 2003. godine.

U međuvremenu djevojke su priznale da je oblačenje odjeće katoličkih djevojčica i ljubljenje na sceni bio samo dio showa.