Muzika
0

Sve spremno za Čolin koncert u Zetri

Sarajevo-x.com
U okviru turneje "Zavičaj“, Zdravko Čolić će 20. oktobra sa početkom u 20:30 održati veliki koncert u Sarajevu, u olimpijskoj dvorani Zetra. O velikom interesu za Čolin nastup u Sarajevu svjedoči i činjenica da je svih 17.450 ulaznica rasprodato za nepuna tri dana, a Mirsad Ibrić iz agencije M koja je tehnički organizator koncerta, za naš portal kazao je da se radi o vrhunskoj produkciji te da će Čola za sarajevsku publiku zasigurno prirediti spektakl.

"Trenutno finaliziramo dogovore sa čelnim ljudima iz Zetre i policijskom upravom koja nikada do sada nije ovako ozbiljno pristupila jednom koncertu. Zbog izbjegavanja gužve bitno je naglasiti da svaka karta ima oznaku tako da će posjetioci znati na koji ulaz mogu ući u dvoranu. Zato savjetujem svima onima koji će doći na koncert da krenu ranije prema Zetri kako bi se izbjegle gužve. Mi smo sigurni da će Čola nadmašiti spektakl koji je napravio 2001. godine kada je održao koncert u Sarajevu“, objasnio je Ibrić i dodao da nema dodatnih karata koje bi uoči koncerta mogle biti puštene u prodaju te da će ulazi u Zetru na dan koncerta biti otvoreni od 17 do 20 sati.

Svih 17. 450 ulaznica sa pratećim paketima u kojima su bili pokloni za kupce – posljednji CD Zdravka Čolića "Zavičaj“ i m:telova SIM kartica sa 5 KM kredita, rasprodate su za nepuna tri dana.

Generalnu probu Zdravko Čolić će sa bendom i pratećim vokalima održati sutra.

"Generalnu probu Čola će održati sutra navečer, a koliko čujemo od organizatora, sve je spremno za koncert tako da ne očekujem nikakve iznenadne probleme“, naglasio je u razgovoru za naš portal Čolićev producent Adis Gojak.