Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj odakle mi pravo? Sa istog mjesta gdje si ti naucio da ljude nazivas fasistima i majmunima a da im pritome ne znas ni spol ;) I zaista se pitam kakve veze ima novi Kicetov spot sa mojom majkom? Dejana
Zasto bi se neko preselio u Hrvatsku ako mu je ona \"milija\"? To ti je cisto, fashisticka ideja. Naime, odakle tebi pravo jarane da \"preseljavas\" \"savjetima\"? Moj kromanjoncu, 1000 godina ce proci a ti i tvoja matera sto te je tako odgojila morat cete uciti demokratiiju i vi i vama slicni majmuni.
Da je radjeno u boljoj produkciji i sa drugom imenicom ispalo bi super, Kice mozda jeste sa selma, ali SVI smo, budimo realni. Nije Bosna uvijek imala zgrade... svi smo odnekle šljeglji, a kome je uzor Hrvatska nek kupi prnje i nek se preseli. Ha ya, Kicetu podrska jer je super momak nadam se da ce ova pjesma vrlo brzo pasti u zaborav, pa ovako su zaboga svi poceli..
kako je umro Rock and roll
ahhh da zaboravio sam...KAKAV KLOC HAHAHA...podoji mi chunu svako ko kaze da mu ovo pashe...chunajte se ;o)
kakav papak...sapun...isprano...grozno...sapunica...kome ba????
Ovo je puno bolje od onog sto se danas nudi. Bravo Lugavicu.
Ma u ovoj nasoj sredini ne moze da uspije nista sto nije producirano u Sarajevu. Svi ostali su nesposobni. Na svu srecu nas ostalih IMA MASHALA
@ bolji mitar Žao mi je, ali to nije tačno, ja ne slušam folk muziku, a posebno ne te koje si ti naveo. Slažem se da se većina lako upeca na te zvuke, ali mi koji ne slušamo \'pevaljke\' tražimo kvalitet u onome što slušamo. Ne možemo se ni boriti protiv šunda na ovako slab način. Ja ne mogu reći da mi se sviđa Kicetov uradak pod svaku cijenu smao da bih kontrirala turbo-folku. Želim da čujem nešto kvalitetno u pop, rock, funk, reggae, metal, jazz i svim ostalim pravcima koje slušam već godinama. Ovo što čujem u spornoj pjesmi je ravno turbo-folk splačinama, samo što je upakirano u drugačiji zvuk. Poslušajte samo šta rade Damir Imamović, Vanja, Zona isključenja, Maya Sar, Silent Kingdom... naši izvođači koji imaju i zvuk i glas. Mislim da ih Kice ne može ovim tempom nikako stići.
Kolko znam decko super svira gitaru, a i boja glasa mu je simpaticna. nije ova pjesma tolko losa kolko misli vecina majmuna ovdje, al kosto neko rece produkcijski su ga prevarili, vokal se necuje. Uzmi jarane akustaru u ruke i napravi pjesmu, nafataj i Pusku il Sarana za koji text. Moze ovo proc al jeb u klasi nekih kvazi muzicara sto ti mislim nisi. A ostali kriticari imaju na bazenima Enesa B. pa se divite njegovom passatu i keramickom zubalu...siroooceee saaam maaaaaaaaaajjjjkoooooo, bljak
DOBRO JE OVO CISTO IZ RAZLOGA STO POKUSAVA DA IZVUCE MNOGE IZ PAKLA TURBO FOLKA OVI STO OSTAVLJAJU NEGATIVNE KOMENTE SLUSAJU SAKU POLUMENTU I DADO IM JE \"SMINKA MRTVA\" i ovako izgleda pocetak svakoga ko pokusa bilo sta osim turbo folka a mogo je snimit ti mi sapun stavljas \"sitni sajzer\" korg neki ritam dadin i bio bi prihvacen svi bi ostavljali komentare: \"drama oca mi mog\" \"prejako\" \"sminka sestre mi\" \"dobra pjesma za auta za grada\"
ko je ovaj?
kakav god da je nas je, a bolji je od nagazima, i njima slicnim... kad vidim one hrvatske i srbijanske jadnike kako naricu i baljezgaju po spotovima, onda moras dizati nase ako iskace iz arsina vhs kamere. kakav god da je, nas je i najbolji je, tako treba postaviti stvari, a s druge strane, toplo mu preporucavam da vise upotrijebi taj sapun na sebi i skine svu masnocu sa sebe. bas je neuredan i mastan!
\"ja sam tvoj sapun, sa mnom mozes bilo kud...\" dje ti pasa ides sa sapunima inace? smijesno....
Ma nema sta, isti ko Hugh Hefner! Samo da jos operise svoju majmunsku facu, bljak!