Ponovo "na zapad"
0

"Štuke" vode KJHCB u Zagreb

Sarajevo-x.com
Poznati sarajevski rockeri iz benda "Letu štuke" u sklopu jesenske turneje ponovo odlaze u Zagreb. U subotu, 14. novembra, održat će koncert u novom zagrebačkom klubu "Željezničar", a zanimljivo je da će nekoliko dana nakon toga održati i svoj prvi koncert u Ljubljani.

Na sceni će im se kao predgrupa pridružiti odličan mladi sastav iz Travnika- "KillingJazzHardcoreBaby" (KJHCB), koji će se premijerno predstaviti zagrebačkoj publici.

Bit će ovo apsolutna poslastica za sve fanove omiljenog sarajevskog sastava, kao i za one gladne kvalitetne muzike. U "Željezničaru" će "Štuke", u intimnijoj atmosferi nego na dosadašnjim koncertima, predstaviti svoj novi singl "Mali", ali i poznate numere kao što su "Minimalizam", "Tesla", "Mjesto za dvoje", "Sunce", "Šutiš", "Kao na zapad", "Psycho" i druge.

KJHCB će promovisati svoj novi album "Track One", koji je u Hrvatskoj izdao Dallas Records, a njihov novi spot za pjesmu "Malo sutra" često se vrti u programu HTV-a. Inače, bend svira jako zanimljivu mješavinu funka, rocka, jazza i drum and bassa.

Da su "Letu štuke" uvijek rado viđen gost u gradu Zagrebu dokazuje i njihov zadnji koncert u punoj "Tvornici kulture", gdje je zavidan broj ljudi svjedočio jednom od najboljih domaćih pop-rock koncerata, uprkos činjenici da je istu tu večer u Zagrebu svirao i Laka. "Letu štuke" su poznate po tome što svaki put naprave odličan show koji se pretvori u fenomenalnu večer, čiju ćete reprizu moći pogledati u toplijoj atmosferi kluba "Željezničar", iza dvorane V. Lisinskog.

Klub "Željezničar" ima kapacitet od 800 mjesta za stajanje, pa će koncert imati intimniju atmosferu od zadnjih nekoliko nastupa benda.