Muzika
0

Stiže nova Kylie

Sarajevo-x.com
Ime joj je Natalie Bassingthwaighte, ima 33 godine, a fanovi je zovu novom Kylie Minogue.

Natalie je australska glumica, pjevačica i TV ličnost. Nedavno se u jednom filmu pojavila u lezbijskoj sceni pod tušem, ali njeno vrijeme, kako kaže, tek dolazi.

Njen debitantski singl "Alive" na radio stanicama u Australiji pojavio se prije par dana, a pjevala je u mjuziklima kao što je Footloose i RENT.

Ova svestrana showgirl bila je voditeljica dodjele Nickelodeon Kids' Choice Awards u Melbournu, ali i domaćin druge sezone showa "So You Think You Can Dance" u Sydneyu.

Istakla je kako je inspiraciju za muziku našla u putovanjima širom svijeta, a od 2004. do 2008. bila je članica pop grupe Rogue Traders. Ističe kako se bend razišao sporazumno te da su i poslije toga ostali prijatelji.

Natalie je tako krenula ostvarivati snove kao solo pjevačica, a ima podršku svog momka, bivšeg bubnjara grupe, Camerona McGlincheya.

Želja joj je nastupiti na narednom Mardi Gras karnevalu, priznala je za australske novine, a u nastavku pogledajte video spot za pjesmu "Don't Give Up" koju je otpjevala sa još jednom australskom zvijezdom Shannonom Nollom.