Muzika
0

Snoop jedva izbjegao smrt

Klix.ba
Rapper <a href="http://snoopdogg.com/" target="_blank"><b>Snoop Doggy Dogg</b></a> je u utorak jedva preživio pucnjavu u Los Angelesu.

Snoop i njegovo društvo su se sa pet auta vozili Fairfax avenijom u Los Angelesu kada ih je počelo pratiti auto iz kojeg su nakon nekog vremena počeli pucnji. Dva Snoopova auta su bila pogođena, i Snoopov tjelohranitelj je dobio metak u leđa, ali rana, srećom, nije bila opasna. Sam Snoop je ostao nepovrijeđen.

Kako kaže glasnogovornik policije, jedan od napadača je pokušao razgovarati sa Snoopom prije napada. Iako su i Snoop i neki njegovi prijatelji zadržani na ispitivanju, policija nije automatski isključila ni njihovu krivicu. Navodno je do napada došlo nakon što se razgovor pretvorio u verbalnu borbu. Međutim, ni rapper ni njegovi prijatelji neće biti optuženi. S druge strane, tri muškarca u autu koji su pucali na rappera su uhapšeni i ispitivani, ali su kasnije pušteni bez optužbe. 31-godišnji Snoop na ove događaje nije imao komentara.

  1. godine su Snoop (pravim imenom Calvin Broadus) i tjelohranitelj McKinley Lee oslobođeni optužbi nakon ubistva člana jedne od rapperskih bandi iz Los Angelesa. Snoop i Lee su tokom suđenja svjedočili da su na Philipa Woldermariama pucali iz samoobrane.