Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, covjek uspjesan, i zna da je uspjesan i poznat, nema sta da dokazuje ili da se pravi vazan. Legenda!
Svuda koncerti, samo bosna miruje svi nas zaobilaze. Dodju kad je ŠTA HUMANITARNo....
A kod nas Zahiragica prate tjelohranitelji!
Run to the Hills, run for your life!!!
Kakva je ovo legenda!
A sta covjek da radi? Da dubi na trepavicama dok ceka taxi ili ima neka specijalna procedura, ne kontam... zamisli covjek-legenda ceka taxi.
Svuda koncerti, samo bosna miruje svi nas zaobilaze. Dodju kad je ŠTA HUMANITARNo....
Jedan od najjačih rokera ikada!
...u kratkim bež HLAČICAMA...?! Uz duzno postovanje, ovakav opis ide uz Deena, nikako uz Dickinsona😖 Bež bermude ili šorc ok, al hlačice jok🙄
Veliki dio zapadnog svijeta odijeva se lezarno. Bezbroj puta vidjela ljude u trgovini u pj. I nije neobicno, neobicno je kad vidite da je persona besprijekorno uredjena a dosla npr po kruh i mlijeko, na predavanje, na neka gradska desavanja… Fancy odijevanje je za fancy prilike, u svakoj drugoj situaciji izgledace jako glupo, ljudi ce se pitati wth is wrong with you🙈
ne bih se složio s tobom skroz. ja se često obučem i više nego treba po tvom, niko me ne gleda poprijeko. a može biti i do sredine u kojoj živiš.
Kod nas Serif helikopterom ide
Legenda.
Ovakvih na čaršiji svaki dan 200-300 možeš sresti
haha, pa i pored njega bi prošao, osvrnuo se ne bih.