Predstavljeni i novi mobiteli
0
Sjajna zabava na Huawei Dance Partyju u klubu Mash
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cure su dno... Nigdje ljepote u ovoj nasoj Bosni... Sve glavate.....
pa i nije tolko los izbor kad imaju ove kese na glavama
samo da kazem da bi curu s trece slike s kraja odvalio od k. zemlja u najvecoj bjedi a vidim stolovi puni pica cigara i ostalih poroka... uhljebi uzmite lopate i kopajte radite nesto a ne samo provod matr vam
sarajevo x poceo da reklamira ove poroke.. prvo udarna vijest u udarnom terminu da su ONI uplatili 100 km u kladionici , a sada sve alkohol na slikama.. jos cete reci da je zdravo da se drogira, i preporucit cete da ljudi pocnu da zaradju od poroka.. SRAM VAS BILO!!!! zbog vas sam izgubio 50 KM na bosni!
i ova plavusa ce se sad podici sredni prst i zaliti se zbog lasera zelenog
nula bodova
JE.BOO BI IH SVE OD REDA!!!!!!!!!
samo da kazem ovoj curi na drugoj slici(u sredini) da bi je j e b o .
a šta su him ono na glavu nabili......
UNSKO SANSKI KANTON
\"do ja_ja provod\"...vidi se na slikama