Hit u najavi
33

Shakira se u novoj pjesmi narugala nadimku koji su joj dali Piqueovi prijatelji

D. J.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Shakira nakon raskida s Gerardom Piquem radi "punom parom", a sutra, 20. septembra, predstavit će novu pjesmu zanimljivog naziva,

Kolumbijska pjevačica na svom Instragram profilu objavila je teaser pjesme "El Jefe", odnosno "Šef".

Kratki video u kojem pjeva dio nove pjesme i pleše, već je pokupio preko dva miliona lajkova.

Hiljade obožavatelja pisalo je u komentarima kako s nestrpljenjem očekuju novu pjesmu, a neki su primijetili da i u ovoj pjesmi proziva Piquea i njegove prijatelje.

Naime, nakon prekida prijatelji bivšeg nogometaša su tvrdili da je on bio "žrtva" slavne pjevačice koja je "bila ohola i samo je šefovala", pa su joj čak njegovi prijatelji nadijenuli nadimak "šefica".

"Svi prijatelji Gerarda Piquea Shakiru su zvali 'šeficom' jer očito nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije baš družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barcelone. I to je od početka bio problem za slavni par. Shakira se također nije osjećala ugodno u Barceloni, a glavni problem bio je taj što ovdje nije imala prijatelja. Njezina najbolja prijateljica bila joj je bivša svekrva, majka Gerarda Piquea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima", rekla je novinarka Lorena Vazquez i dodala da sa Shakirom nije bilo lako živjeti.