Katy Perry svrgnuta s trona
0

'Sex On Fire' najslušaniji singl u Britaniji

Sarajevo-x.com
Američki rock bend Kings of Leon okončao je pet sedmica dugu vladavinu Katy Perry na prvom mjestu najboljih pjesama u Velikoj Britaniji. Njihova pjesma "Sex On Fire" osvanula je ove sedmice na vrhu britanske top liste najslušanijih numera.

Simpatična četvorka, koju čine tri brata i njihov rođak, našli su se prvi put na vodećem mjestu sa hitom "Sex On Fire", a¸mlada Katy Perry koja je "poljubila djevojku" morala se zadovoljiti drugim mjestom i abdicirati sa trona.

Engleski pjevač, glumac i biznismen, Sir Cliff Richard smjestio se na nimalo loše treće mjesto liste najboljih pjesama prošle sedmice u Velikoj Britaniji, a sa pjesmom "Thank You For A Lifetime".

Dalje na listi slijede mačkaste lutkice Pussycat Dolls sa hitom "When I Grow Up", zatim "dobra djevojka koja je postala zločesta" Rihanna sa novom pjesmom "Disturbia". Šesto mjesto pripalo je pjesmi "Pjanoo" Erica Prydza, a irska trojka The Script sa pjesmom "The Man Who Can't Be Moved" smjestila se na sedmo mjesto. Zatim slijedi Madcon i "Beggin", te ljetni hit Kida Rocka "All Summer Long" na devetom mjestu, a listu deset najboljih zaključuju škotski rockeri Biffy Clyro i numera "Mountains".