Ples do kasnih sati
362

Sensation Bridge, most fantastične noćne koncertne atmosfere ugostio je Perpetuum Mobile

L. K.
Foto: Lingo Photographer
Foto: Lingo Photographer
Sjajni bend iz Srbije koji svira najpoznatije svjetske hitove uz atraktivan performans dva ženska vokala, Perpetuum Mobile, sinoć je održao odličnu svirku na najpoznatijem mostu u Sarajevu.

Publika je plesala do 3 sata ujutro, a atmosferu do usijanja doveli su novi aranžmani ove sjajne grupe.

Danas, na Sensation Bridgeu, ne propustite Sax & Groove, po kojem ćete ovaj utorak sigurno pamtiti.

Jedan od najiščekivanijih događaja tokom Sarajevo Film Festivala, svakako je Sensation Bridge, omiljeno mjesto festivalskih partijanera, koje će i ove godine, od 13. augusta do 20. augusta, na Eiffelovom mostu, ugostiti poznate regionalne, muzičke zvijezde.

Ovogodišnje izdanje Sensation Bridge-a je prilagođeno izazovnoj situaciji uslijed koronavirusa, te gosti i uposlenici na mostu, moraju slijediti epidemiološke upute kako bi događaj protekao bezbjedno.

Popularni most postao je nezaobilazna party destinacija kako zbog vruće ljetne atmosfere i odličnih muzičkih kombinacija, tako i zbog svoje čarobne lokacije pod otvorenim nebom.

Sensation Bridge 2020 donosi nekoliko noviteta. Poštujući odluku nadležnih o produženom radnom vremenu ugostiteljskih objekata, svi događaji na mostu će počinjati u ponoć. Radno vrijeme mosta je od 21 sata kada se mogu I kupiti karte za koncert. Također, broj gostiju na mostu biti će ograničen i prilagođen mjerama i preporukama nadležnih koje se odnose na javna okupljanja.