Haraju top ljestvicama
25

Selena Gomez i Miley Cyrus predstavile nove pjesme koje su odmah postale hitovi, koja vam je bolja?

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Prije sedam dana jedne od trenutno najpopularnijih svjetskih pjevačica Selena Gomez i Miley Cyrus predstavile su nove pjesme koje ruše sve rekorde.

Selenina "Single Soon" i pjesma "Used To Be Young" Miley Cyrus trenutno su na samom vrhu ljestvica slušanosti diljem svijeta.

"Used To Be Young" je prva pjesma Miley Cyrus nakon što je u martu ove godine objavila album "Endless Summer Vacation", s mega hitom "Flowers". Ta je pjesma stekla neslužbeni status himne svih žena jer govori o ljubavi prema sebi, unutarnjoj snazi i samopouzdanju.

U novoj pjesmi Miley se prisjeća prošlosti, a čini se da se i u njoj ponovo dotiče propala ljubavi s Liamom Hemsworthom.

"Ova pjesma govori o odavanju počasti onoga što smo bili, ljubavi onoga što jesmo i slavljenju onoga što ćemo postati. Ponosna sam kad razmišljam o svojoj prošlosti i optimistična kada razmišljam o budućnosti. Zahvalna sam svojoj odanoj publici koja svakodnevno moje snove pretvara u stvarnost. Iskreno sam zahvalna na vašoj kontinuiranoj podršci. Ova pjesma je za vas", poručila je pjevačica.

Selenina nova pjesma razveselila je obožavatelje zbog toga što je prva njezina solo pjesma nakon tri godine i prva s novog albuma koji je u pripremi.

"Hvala vam na svoj ljubavi za pjesmu Single Soon! Vesela je ovo himna o ugodnom osjećaju u svojoj koži i ljubavi prema uživanju u svom društvu. "I također je zabavno na nju plesati", napisla je Selena.

U samo 7 dana od objavljivanja obje pjesme prikupile su milionske preglede.

I dok pjesme koje promoviraju ljubav prema sebi, prihvaćanje prošlosti i potiču optimistične osjećaje haraju svjetskim top ljestvicama, u BiH nijedna od tih pjesama nije ni u prvih 20 po slušanosti.

Prema YouTube trendingu trenutno je naslušaniji Voyage s pjesmom "Svrati" te Henny i pjesma "Oči zelene". U prvih pet naslušanijih pjesama čak tri su s novih albuma Jelene Karleuše.