Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo,Losa,Elvis I Sula.Moj grad Sarajevo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jbt zivot, Sejo Sexon pjeva u "jazz maniru" :-))) Sledeci nastup mu je u pariskoj Olimpiji. Pjevace neke Mocartove arije. To mu je uza specijalnost. Bez pretjerivanja, Ekrem Jevric je za njega Pavaroti. Ekrem ima onaj sexy drhtaj u glasu, kao da je na samrti, ali od njega djevojkama klecaju koljena :-)
Brega je dovoljno mudar da ne pjeva cesto, a i on je za Seju Pavaroti :-) Sejo je apsolutni antisluhista.
Imam i ja jednog druga koji voli da pjeva, ali mu nikada ne dajemo mikrofon. Tako trpimo samo mi u neposrednoj blizini.
Jasmila Zbanic dala sebi za pravo da kritikuke jedinog ministra koji radi kako treba. Jasmila koja je snimila film prije sto godina i od tad se ne slida sa budzeta. Ima svoje udruzenje i daj meni i samo meni. E pa ne more vise, jedino da se uvali u MESS pa da se rastali sa Nasom strankom
Jasmila Zbanic
Sta hoce losa, on je otisao u dzigarase.
Elvis J Kurtovich je retardirana osoba i nikada nije kulturološki predstavljao Sarajevo. Slično se odnosi i na direktora Plavog orkestra, izvjesnog Lošić Sašu. Oni samo misle da su predvodnici kulturne scene najljepšeg grada na Balkanu.
dobar pokusaj dobar...
Lijepa ekipa se okupila. Žao mi je što sam ovo propustio. twitter.com/mikrozadatak