Naslijedila njegov talent
121

Šejla Grgić objavila snimak s Kemalom Malovčićem, malo ko zna da joj je on daidža

Klix.ba
Šejla Grgić Zonić i Kemal Malovčić (Screenshot/Instagram)
Šejla Grgić Zonić i Kemal Malovčić (Screenshot/Instagram)
Nekadašnja članica grupe Divanhana Šejla Grgić danas je putem svog Instagram profila podijelila snimak u kojem pjeva zajedno s pjevačem narodne muzike Kemalom Malovčićem.

Šejla je ovom prilikom podijelila stariji snimak s jedne svadbe u Beču, gdje je zajedno s Kemalom Malovčićem otpjevala pjesmu "Kćeri moja", koju je pjevač nekad u izvodio u duetu s Donnom Ares.

No, ovo nije prvi put da Šejla objavljuje snimke s nastupa s Kemalom Malovčićem. Naime, on je otpjevao nekoliko pjesama i na njenoj svadbi pa su se njeni pratitelji pitali otkud da je Malovčić došao na njenu svadbu, budući da se on u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti.

"Na ovoj fotografiji smo Kemal Malovčić i ja prije 28 godina, a tu je i moja mama. Otkrit ću vam nešto što malo ko zna o meni", rekla je Šejla na početku svoje objave. "Mnogi su me pitali da li imam nekog od koga sam naslijedila muzički talent. Pa naravno. Imam. Mnogi vole njegovu muziku, a mnogi baš i ne, ali i to je uredu. On je moj daidža, mamin brat. On je Kemal Malovčić", objasnila je Šejla.

Inače, Šejla je vrlo aktivna na svom Instagram profilu gdje često dijeli izvedbe s nastupa i putovanja, a svoje fanove znala je počastiti i interesantnim obradama stranih pjesama na balkanski način.