Neobično i zanimljivo
27

Bivša članica Divanhane objavila balkansku verziju Rihanninog hita "We Found Love"

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Bivša članica grupe Divanhana Šejla Grgić snimila je balkansku verziju Rihanninog hita "We Found Love".

"Balkancita is back! Deep folk chill verzija 'We Found Love'. Uživajte", navela je u opisu. Njenim pratiteljima se mnogo dopao ovaj snimak pa su u komentarima uslijedile pohvale.

"Da otpjevaš recept za kolače, zvučalo bi ekstra", "Ja sam opsjednuta ovim verzijama. Da ih ima na Spotifyju, sve bi mi bile u favoritima", "Odlična si", neke su od njih.

Šejlu Grgić bosanskohercegovačka i regionalna javnost regionalna, poznaje kao izvrsnu izvođačicu pop muzike koju zahvaljujući njenim obradama svjetskih hitova zovu "bosanska Adele". Također je bila angažovana na mnogobrojim projektima koji su uključivali izvođenje sevdalinke, gdje se pokazala kao vrsna interpretatorica.

Šejlin uspon počeo je 2016. godine trijumfom na Music I/Om online muzičkom takmičenju, gdje se prijavljuju ljudi iz cijelog svijeta predstavljajući svoj talent i kreativnost kroz autorska djela ili obrade pjesama.

"Nikada nisam bila isključiva niti se odricala bilo kojeg muzičkog stila koji mi je blizak, a pop muzika je svakako jedan od njih. Shodno tome nikada ne bih rekla da sam napisala posljednju notu u toj meni iznimno dragoj muzici", rekla je ranije u intervjuu za Klix.ba.