Sarajevsko pivo Holiday Pub
0
Sarajlije se odlično zabavile uz klapu Dingač
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve sad ovo sve ima veze sa sandzaklijama ,jesu li oni u ovoj grupi pjevali
ko je bio od forumaša....kako je bilo ?.....
Ja nisam Sandzaklija. Izvinjava se na greskama u postu ali bitan je sadrzaj i ono sto sam htio da kazem.
Ja nisam iz Sandzaklija, tj. iz Sarajeva sam i sinoc sam kao i ti bio na ulicama Bascarsije, i svracao da vidim ovo sto su postavili-napravili..ali niti jednog trenutka nisam pomislio da se tu necu zadrzati zbog \"nekog Sandzaklije\". Bit\' price je da mi malo previse optuzujemo Sandzaklije, Hrvate, Srbe, Cigane, Amerikance, Irance, itd... za stanje oko nas. Podjimo malo od svog vlastitog ponasanja na ulicama, prema stariji ljudima, u javnom prevozu, u ranjama, u kaficima itd. Ja vas molim nemojte odmah \"kriv ovaj i ovaj... i nekog optuzivati bez crvstih dokaza\". Kao sto ima Sandzaklija, Hrvata, Srba, Amerikanaca itd... da nisu za primjera tako ima i nas-nasih i nemojte \"sve da sve trpate u isti kos\" to je ruzno. Svako odgovara za svoja djela. To ti je slicno kao da npr. \"roditelji opljackaju radnju ili ucine neko lose djelo a ti krivis dijete\"
Kad ono sutra ti neosnovano optuzio jedan narod. Evo i dokaz http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/sarajevo-delalic-i-jos-tri-osobe-uhapseni-u-kaficu-vatra/111216159
http://www.dnevniavaz.ba /vijesti/teme/69972-tezak-ob lik-diskriminacije-u-tomisla vgradu-hrvati-bojkotiraju-uc iteljicu-samo-zato-jer-je-bo snjakinja.html
sinoc sam slucajno proso i iz ciste znatizelje svratio, bilo je odlicno, osjetio se duh evrope u Sarajevu! ovo do sada nije vidjeno ovdje i odlicna je stvar! ali, kako da se opustim kada sam par trenutaka prije toga prolazio pored kafica vatra gdje sam vidi 20policajaca koji nekaga hapse, kako da se opustim kada je pitanje trenutka da li ce te iste sa_ndze u airmaxicama i naoruzani dop zuba doci da i ovdje pokvare fino i koluturno druzenje? i tako, ja jednostavno to samo napustim u strahu za sebe i svoje prijatelje i odemo kuci gdje je (BAR SE NADAM) sa_ndzama jos uvijek nemoguce uci kada to pozele..
Na Sarajevo-X-u i FB stranici
Gdje se mogla procitati najava ovog dogadjaja??