Muzika
0

Sarajevsko pivo Holiday Pub najavljuje Gonzo Band

Klix.ba
Treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market od 12. decembra krasi centar glavnog grada i bogatim programom uljepšava praznike posjetiocima svih uzrasta.

Najmlađi su i jučer, 4. decembra, sudjelovali u raznim aktivnostima Dječijeg parka, uživali u druženju s maskotama na otvorenoj bini Happy :))) Stage i slikali se s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici. Živo je bilo i u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Čerkez Karasevdah Band, a prije koncerta je održano treće sedmično izvlačenje UniCredit Bank nagradne igre.

Za posjetioce svih uzrasta će i danas, 5. decembra, biti organizovan prikladan program na 3. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Patak Junior će do 12 sati dočekivati mališane u Argeta Junior Play House igraoni, nakon čega slijedi druženje sa Linom. U 17 sati će se na istom mjestu održati akcija Udomimo kućnog ljubimca, u sklopu koje će djeca imati priliku pružiti dom jednoj prekrasnoj životinjici. Otvorenu binu Happy :))) Stage će u 14 sati posjetiti maskote, a druženje će se nastaviti u 20 sati uz mladog pjevača Đorđa Jovančića. Sarajevsko pivo Holiday Pub će ponovo biti centar dobre zabave uz Gonzo Band, a koncert će početi u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.