Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako mi je zao njene sudbine :( ono u cjelosti, a ne samo zbog stana
Zar svaki članak moramo koristiti da se međusobno hračkamo. Šta vam je? Žena je umrla, bila priznati umjetnik u Jugoslaviji, otišla davno prije rata u Japan, vratila se i umrla. Gdje je problem? U mjestu gdje je umrla i gdje će biti sahranjena. Možda u mjestu gdje je rođena i stekla slavu. Problem je u našim glavama jer još uvijek sve gledamo kroz BSH i O opcije. Mislite li da je neko u Japanu pitao ko je ona i šta je po Nacionalnosti.
..neki je problem tu bio, jer joj nisu htjeli vratiti stan njen valjda, jer neki se hadžija uvalio u isti.
Koja je to srpska kučka, neopisivo je, Došla iz Japana i kako je genocidno-zločinački. kao u ostalom i većina srba, nastrojena poletila PENISSJEDNIKU do-dicku na noge, pljujući po Sarajevu onako kako je samo smradovan znao raditi, a ovaj ni pet ni šest sa njom u starački dom kako stara prljava srpska kučka i zaslužuje....a to isto Sarajevo od nje napravilo zvijezdu i sve joj stvorilo što je imala.P.S. Ko su zaslužni građani Banjaluke i koliko su Bošnjaka pobili i džamija zapalili da to postanu?
@WellPur hahahahahaha............moj je dedo preživio oba rata.........u okolini Jablanice u martu 1943 mučki ubio 6 četnika i zatrpao ih u rupu...........svi građani Jablanice znaju ko je i gdje ta rupčaga........
@WellPur Kunem ti se da ih je u zasjedi skucao mitraljezom ispod sela Krstac na domak Jablanice i potrpao paščad u rupu.................Kunem ti se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi koji su vrijedili odoše iz Sarajeva, kako to objasniti.
@UZORITI Sarajka Jadranka se vratila u svoj grad po završetku rata ali nije dugo u njemu ostala
@AdminKlixa4Debil koristiš pogrdan naziv na pogrešanu skupinu. Radi se o alijinim bošnjacima odnosno članovima sda stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)